Úgy fest, Majka nem biztos, hogy olyan őszintén örült annak, hogy Ördög Nóra műsorvezetőtársa lehet a Rising Starban. A Bors felfeldezte, hogy az ózdi hős Tetszik, nem tetszik című önéletrajzi kötetében így ír Nóráról:

„Imádom Lilut, ráadásul sokkal jobbnak tartom, mint Ördög Nórát. Mint műsorvezető sokkal karakteresebb csaj, és a humorát is szeretem.”

Másutt pedig így: „sokkal jobban szeretem a Lilunak a hidegségét, mint Ördög Nórinak a kedvességét, nyájasságát, amiről tudom, hogy manír”.

A kritikával szembesítették Ördög Nórát is, aki így reagált:

"Nincs bennem tüske és semmilyen rossz érzés, csak nevetek ezen. Majkával egyre jobban megismerjük egymást, jól megy a közös munka és minden rendben van közöttünk. Más karakterek vagyunk, de várom a könyv javított, második kiadását" – mondta.

Majka pedig töredelmesen bevallotta tettét: 

"Az az én szegénységi bizonyítványom, hogy előítéletes vagyok. Most már tudom, vannak olyan emberek, akik a televízió képernyőjén is ugyanazt mutatják, mint azon túl. Ilyen Nóri is. Ugyanolyan kedves és nyájas a magánéletben is, mint a képernyőn, amit nem gondoltam. Éppen ezért meg kell követnem, szégyellem magam, amiért azt feltételeztem róla, hogy nem őszinte."