Az újságírónak bizony fel kell tennie a kényes kérdéseket is, még akkor is, sőt, akkor főképp, ha az interjúalany folytonos kitérő válaszokat ad. Van, hogy a zsurnaliszta ennek ellenére provokatív stílusával és némi fifikával kizökkenti az alanyt, aki így olyan dolgokról mesél, amiről maga sem szeretett volna. Na hát most nem ez történt. A Blikk Berki Krisztiánnal készített interjút, mint írták "Tettünk egy próbát és megkérdeztük, állja-e a provokatív kérdéseinket vagy inkább megfutamodik? Ő pedig karakánul az előbbi mellett döntött." 

Egy igazán odamondós interjúban, szellemes visszavágások és stílusos szócsatát várna az ember, azonban ha túl okos akar lenni a zsurnaliszta, akkor könnyen átbillen a dolog kicsinyes bunkózásba. Ezúttal néhány feles utáni kocsmai hőbörgésnek tűnő vitából még csak ki sem derül semmi, mégis "hajdúpéteri" mélységekbe süllyed. 

Az igaz, hogy ebben az interjúban akad bőven provokáció, így inkább k kiemeltünk néhány részt, hogy döntse el ön, ki múlta inkább alul a másikat, Berki vagy az újságíró. 

Blikk: A magánéletben is ennyire beképzelt vagy csak a show kedvéért játssza az eszét? 
 
Berki Krisztián:  Én ilyen vagyok és ezt vállalom. Valakinek teszik, valakinek nem. Miért gondolja, hogy beképzelt vagyok?
 
Mert folyamatosan a vagyonával kérkedik, és lenézi az embereket. És teszi mindezt a senki máséhoz nem hasonlítható bunkó stílusában.
 
Ha ennyire bunkónak tart akkor miért velem készít interjút?
 
Mert az ilyen realytis celebekre, mint Ön is, sokan kíváncsiak. Árulja már el, mitől sikeres? Attól, hogy bekerült egy showműsorba és mutogatja magát?
 
Miért, az nem eredmény, hogy két műsorvezetői munkát is kaptam a TV2-től, mert elégedettek voltak velem?
 
Jelenleg hány bírósági ügye van? Igazat mondjon, mert úgyis kiderítem.
 
Egyetlen bírósági ügyem sincs. Csak az ilyenekhez, amikkel maguk kapcsolatba hoznak, semmi közöm.
 
Azért ne állítsuk már be Berki Krisztiánt úgy, mintha egy ma született bárány lenne.
 
Nem vagyok az. De olyan sem vagyok, amilyennek beállítanak...Ha akarok, akkor a Budai Várban vagy luxus szállodában lakom, vagy veszek egy műholdat.
 
 Mennyi gyerektartást fizet?
 
Gyerektartást nem kell fizetnem, mert mindenük megvan. Maradjunk annyiban, mindent megteszek, ami egy apának a feladata.
 
 

KI A BUNKÓBB: BERKI VAGY AZ ÚJSÁGÍRÓ?

 
A teljes interjút itt tudja elolvasni!