Ha még emlékeznek, van egy Chris Stark nevű BBC-riporter, akinek a karrierje nagyjából arra épül, hogy elég kis szerencsétlen. Az első világszerte elhíresült interjúját Mila Kunisszal készítette, most viszont esélyes, hogy lesz egy annál is nézettebb. 

A kollégái ugyanis leszervezték, hogy a Jennifer Kerek Anistonnal rögzített interjúja végtelenül kínos legyen. Abban állapodtak meg a színésznővel, hogy ha Stark feltesz egy bizonyos kérdést („a szereplő, akit alakít, meglehetősen határozott; ön hogyan viselkedne, ha egy férfi tudtára szeretné adni, hogy érdeklődik iránta?”), akkor Aniston elkezdi rémálommá tenni a beszélgetést.

Történik mindez a második perc közepe táján, és elszabadul a pokol. Aniston úgy tesz, mint aki nem is érti a kérdést, mire Stark felteszi máshogy. A színésznő kikéri magának, mondván, elkötelezett a párkapcsolata iránt, és ez egyébként is milyen illetlen kérdés.

Egy ideig ezen a vonalon mennek tovább – Aniston (amúgy tök jogosan) azt mondja a riporternek, hogy nem hülye a kérdés (nehezebb-e híres emberként randevúzni), csak nem való ilyet feltenni. Aztán azzal folytatják, hogy Aniston írna-e erotikus regényt. Hát nem. Nézzék meg a videót, a végén a színésznő nagyon kedves. Egyre viccesebbnek tűnik.

Kommentálná? A Facebookon tegye!