A nap legfontosabb mondatai

"Ha pénzért mész, kurva vagy, ha anélkül, akkor ribanc." (Dóri Fanninak arról, hogy dugott Dennisszel)

"Éreztem rajta hogy átjárta a tesét a bizsergés." (Dennis Fanniról)

"Kicsit érzéki, van benne egy kis tök és van benne egy kis romantika." (Fanni Dennisről)

"Miután megkaptam, a feje se tetszett, ez a kapcsolat offos." (Fanni Dennisről)

"Nem szerettem velük kapcsolatosan ezt a témát."  (Vikcsu arról, hogy nem akart csirkét kopasztani, mert szereti az állatokat.)

"Undorral fogott el." (Dóri arról, hogy nem akart csirkét kopasztani.)

"Fel is sebzett az ujjamon, féltem, hogy vérfertőzésben halok meg." (Fanni a csirkekopasztásról. Nyugalom, nem küldték be egyik rokonát sem, hogy szexeljenek.)

"A férfiaknak jólesik a női fehérneműket fogdosni, főleg, ha már használt, mert akkor emlékeket tartalmaz." (Maci)

A Való Világ 7 második szerdáján a nézői szimpátiaszavazás alapján a versenyzők közül kizavarták Dávidot, a helyére pedig Robin költözött be, aki azért jött, mert kidobta a csaja, és most nagyon szomorú.

Alighanem ezért hangsúlyozta ennyire Lilu, hogy ez nem kiszavazás, hanem csereshow, bár mondjuk ebben a feszes, vörös nadrágban, a végtelen hosszú lábaival az első néhány percben bármit mondhatott volna.

Ennyit az adminisztrációról, az adás egyébként is főleg azokról szólt, akiket Dennis a farkára húzott. Fanni csak az egyik volt, de kezdjük vele.

(De először nézzék meg, Edina milyen szépen rúdtáncol!)

Lilu azt a csutakolást, amit Dennis és Fanni levágtak, a villatörténelem leghamarabb elhált szerelmének nevezte. A gyakorlatban ez azt jelentette, hogy először egymást masszírozva (Fanni vitt krémet, mert "előre mindent lezongoráz" a fejében, ugyanis "nem hülye, csak kicsit butácska") sutyorogtak a titkos szobában, aztán beindult a tapizás, ez pedig dugásba torkollott. Másnap reggel Dennis az egyesült testnedveiket törölgette a gatyájáról ("üres lett a zsákom" - foglalta össze a dolgot),  Fanni meg azon kesergett, hogy "mi a faszért nem tudok parancsolni a pinámnak". A szájának sem tudott, mellesleg, mert bár abban maradtak dugópajtásával, senkinek nem mondják el, hogy egymásban éjszakáztak, ő telekürtölte a villát a hírrel. Aztán közölte Dennisszel, hogy ő ezt nem akarja folytatni, Dennisnek meg mindegy.

Aztán feladatot kaptak: a nőknek csirkét kellett kopasztani, a férfiaknak meg női fehérneműt mosni. Mindezt szexin, gondolom, mert még nem foglalkoztak a dugással eleget. Na, ekkor történt, hogy Dennis egy zoknit a farkára húzott, és helikopterezett egy kicsit. 

Ez történt még:

  • Dani lett a villa szépfiúja, amin meglepődött.
  • A lakók egy része bulizott, a másik fele alkalmazott lett, ami feszültségeket szült, ám ezek szóra sem érdemesek.
  • Laci olyanokat mond Dórira, hogy ócska szar, illetve faszszopó kurva. Tudják, ők azok, akik már szexeltek valahogy.

Lehetne itt még okoskodni, de a tanulságot inkább rábízom a Velvet Vadonatúj Véleménygenerátorára:

Aztán csodálkozunk, hogy ekkora birka nép vagyunk. Megetetik velünk ezt a szemetet, mi meg bólogatunk hozzá. Már megint a baszás van előtérbe helyezve, máskülönben nem nagyon néznék az emberek ezt a műsort! Nem is értem, mit lehet nézni ezen a sok barmon. De jó, hogy nem nézem ezt sem!