A szavazásnak vége

Annyiféle nő került most be a villába, hogy szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy valaki ne találna magának szimpatikusat közülük. Most, hogy megvan a teljes létszám a VV7-ben, szavazásra is bocsátjuk, melyik a legjobb közülük. 5 pontot adjon annak, akit szívesen hazavinne - ha nem is örökre, csak egy kicsit!

Dóri

A valóságshow címlaplányának komoly múltja van vetkőzésben, ennek megfelelően állítólag már többször is visszaéltek a képeivel mindenféle prostiközvetítő oldalakon. A 29 éves Dóri akár egy hónap nélkül is kibírja testi kapcsolat nélkül, de ha nem muszáj, nem vár addig: a műsorban négy nap után akciózott a paplan alatt Lacival

3,11

Edina

A 22 éves pultos Erdélyből érkezett a villa falai közé, jelenleg egyedülálló, korábban három pasi volt az életében. Állítása szerint bármeddig kibírja szex nélkül, ezzel szemben látványosan éhes a leány: Dóri és Laci akciózása láttán konkrétan magához nyúlt a szoba közepén. Amúgy a legextrémebb hely, ahol eddig dugott, egy parkolóban történt, egy fa alatt. 

3,15

Fanni

Akik a cukiskodó, nyávogó hangú, egyszerű lelkeket szeretik, azoknak minden bizonnyal nagy favorit VV Fanni. A 21 éves, kócos hajú hastáncosnak eddig hat szexuális kapcsolata volt férfiakkal, saját bevallása szerint pedig három hónapig bírja ki szex nélkül. A villa falain belül egyébként az is kiderült, hogy hetente több alkalommal is néz pornófilmet, arra szokott masztizni, és Tera Patrick a kedvenc pornószínésznője, mert "az ő filmjei nagyon színvonalasak". 

3,76

Reni

A szabadúszó színésznő és animátor már 26 éves. Reni menyasszony, úgyhogy nála a szex kizárt a műsorban, egyébként is azt mondja, bármeddig kibírja anélkül. Legőrültebb dolog, amit eddig megtett az életében, hogy a csípőjére tetováltatta az akkori pasijának a nevét. 

2,28

Vikcsu

Vikcsu 24 éves, és a beköltözés előtt kutyakozmetikusként dolgozott. Ő azok kedvence lehet, akik szeretik a telt, bevállalós csajokat. Pillanatnyilag szingli, az adatlapján pedig az szerepel, hogy ha van valakije, akkor heti tíz alkalommal szexel, ellenkező esetben csak heti négyszer. Csinálta már hármasban is, zsenge kora ellenére már cirka 20 emberrel feküdt le - szándékosan nem pasit írtuk, hiszen nála nem lehet tudni. 

1,39

Zsuzsa

A 24 éves műsorvezető kisfiát hagyta otthon a Való világ hetedik szériájának kedvéért. Hogy meddig bírja szex nélkül, még sosem kellett letesztelnie, úgy tűnik, mindig van kapás: eddig 50-60 férfival szexelt.

3,94