Kendra Wilkinson ma már főleg csak modellként ismert, akit férje csúful megcsalt. Korábban viszont ő volt Kendra a Playboy-villából: arra épített karriert, hogy Hugh Hefner Playboy-alapító barátnőinek egyikeként élt, szexelt, és tévéműsorban szerepelt a kéjmatuzsálemmel.

Most éppen a brit Celeb vagyok, ments ki innen!-ben szerepel, ott siránkozott azon, milyen rossz élete volt neki a villában: állandóan be volt rúgva, vagy tépve, csak így bírta ki azokat a körülbelül egyperces meneteket, amelyeket végig kellett szenvednie.  

Wilkinson a Mirror szerint azt mondta, „azokon az estéken nagyon, nagyon részeg voltam, másnapig magamhoz sem tértem. Nagyon részegnek kellett lennem, vagy beszívnom, hogy túléljem azokat az éjszakákat. [...] Olyan volt, mint egy munka”. Hát tényleg nem gondoltuk volna, hogy 18 évesen nem élvezte a szexet egy 78 éves férfivel.

2010-ben kiadott egy önéletrajzot, abban írt egyrészt arról, mennyire unatkozott a Playboy-villában, másrészt hogy ott veszítette el a szüzességét, hét másik nő szeme láttára. „Csak bulizni akartam. És nagyon jól éreztem magam.”

Elég gyorsan Hefner csaja lett belőle. „felhívott, és arra kért, hogy legyek a barátnője, és éljek a villájában. Azt sem tudtam, mit jelent ez, de naná, hogy igent mondtam! [...] Imádkoztam, hogy kiszabaduljak onnan valahogy. [...] Beköltöztem, és hetekig azt sem tudtam, hogy ott szexelni kell. Semmit sem tudtam a Playboyról. Akkor végeztem csak el a középiskolát.”

Kommentálná? A Facebookon tegye!