Story

Megjelent a Story tél, a címlapon celebek csecsemői („ott gőgicsélhetnek a karácsonyfánál"), és Détár Enikő, aki szerint „gyorsabban öregszik a kezünk, ha mások életét éljük”.

Kozso barátnője, Keira maga mondta el a következőket a férfi állapotáról: „tud járni, képes beszélni, szerencsére túl van az életveszélyen. [...] Legyengült az izomzata, elvesztette az erejét”. A haját nem kellett levágni, ágyéki érden keresztül műtötték meg, és csak a műtét utáni néhány nap esett ki az emlékezetéből. Néha van kettőslátása, szédülget, és ingadozik a vérnyomása.

Gaál Noémi és szerelme, Valamilyen Miklós tíz éve vannak együtt, úgyhogy lefotóztatták magukat  farmerben, egy stúdióban. Lesz majd gyerekük, nyugalom.

Sarka Kata: „nekem olyan férfi kellett, aki az anyámat is elfogadja”.

Cseke Katinkának hat dioptriányi különbség van a két szeme között, és nem merik megoperálni, mert félő, hogy egy rendellenesség miatt megvakulna.

Nyári Aliz és édesanyja csokitorta körtével.

Andelic Jonathan nem ér nőhöz, amíg feleségül nem vette. Talán ezért rontották el a lapban, és írtak Andelic helyett Angelicet (ami angyalit jelent).

Ha még egyszer arról olvasok másfél oldalas cikket, hogy Détár Enikő milyen kurva boldog, elégetem az újságot. Szóval Détár Enikő és szerelme, Péter nagyon boldogok.

Best

Benkő Dániel hamarosan elindítja „a Benkő Akadémiát, amelynek előadásain a szeretetről és a pozitív életérzésről” beszél majd.

Pataki Időjárásjelentő Zita és férje beköltöztek új házukba, és már várják, hogy gyerekük legyen.

Czeizel Endre jól van, szerinte is hihetetlen, de úgy tűnik, sikerült kezelni az akut myeloid leukémiáját.

Bebe már nem éli korábbi, „bohém, önpusztító” életét.

Straub Dezső lányát Napsugárnak hívják, és Napsinak becézik.

Kasza Tibor és Molnár Ferenc Caramel nagyon jó barátok. „Ugyanaz a két csóró, érted? Csak ő a szegedi panelből, én meg a törökszentmiklósi cigánytelepről.”

Solti Barátokközt Ádám egy nála 15 évvel fiatalabb lányt, Bernadettet szereti. Nagyon boldogok, de a lányt most leköti az érettségi.

Karda Bea (64) öt éve van együtt a szerelmével, akihez hozzámenne. Szerelme álláspontja nem ismert, de az énekesnő világraszóló lagzit szeretne.

Kiskegyed

Erdőhegyi Brigitta lakásában 150 játékmackó van. Mostanában már ajándékba kapja, de eleinte magának vett. Hogy miért? „Úgy gondoltam, hogy ez az art decót közelebb hozza a vidám, modern mediterrán stílushoz.”

Erdélyi Mónika szerelmes valakibe.

Liptai Claudia és szerelme már a Kiskegyedben is szakítottak.

Egészen elsárgultunk az irigységtől, mert a lap interjúzhatott Anne Hathawayjel. Az első és az utolsó kérdést idézzük: „jól állt önnek a szkafander”, illetve „magánemberként mit tesz az ökológiai egyensúlyért?”.

Szabó Zsófi egyik ismerőse név nélkül szemétkedik vele.

Kulka János abbahagyta a paleózást, mert túlzásba vitte, és többen azt hitték, hogy beteg. Most is figyel arra, mit eszik, de nehéz leállnia az éjszakai spagettifőzésekkel.

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella fogszabályzót visel, még fél évig.

Hot!

Gáspár Laci lányát is Mirikének hívják! Ő már másfél éve, testvére, Lacika pedig mostantól él az apjával (bár a fiú csak hétfőtől csütörtökig).

Szikora Róbert kétszer majdnem megfulladt: egyszer megfázott, egyszer meg túl nagy hullámok között strandolt.

Halit Ergenc, a Szulejmán sztárja, és felesége, Bergüzar Korel házassági krízist élnek át.

Na és akkor: ki mondott nagyobb hülyeséget?