Ami a kilencvenes éveknek a Beverly Hills 90210 volt, az volt a kétezres éveknek A narancsvidék című sorozat. A 11 évvel ezelőtt indult tinisorozatnak pedig ugyanaz volt a lényege, mint a Beverly Hillsnek: nagyon gazdag és nagyon helyes fiatalok szenvedtek azon, hogy ki kivel jöjjön össze.

A főszereplők viszont nem igazán futottak be a sorozat után sem, vagy megmaradtak sorozatszereplőnek, vagy teljesen leépültek. Legalábbis Mischa Bartonnak csak ennyi sikerült – igaz, egy kicsit már összekapta magát.

Ben McKenzie - Ryan Atwood

Benjamin McKenzie volt a nem annyira gazdag, ellenben helyeske fiú a sorozatban, aki folyamatosan a Marissa Coopert alakító Mischa Barton után futott. És bár sikerült szerepet kapnia egy olyan filmben, amiben Alé Pacino is játszott, több filmsikere nem nagyon volt, inkább sorozatokban szerepel továbbra is. Most épp a Gothamben.

Mischa Barton - Marissa Cooper

Mischa Barton A narancsvidék óta nem a jobbnál jobb szerepeivel, hanem inkább azzal került be mindig az újságokba, hogy épp mennyire lett narancsbőrös a segge, és mennyire épült le a rengeteg piálós és drogozós bulikától. És bár most épp jó formában van, pár hónapja még szomorú negyvenesnek nézett ki.

Adam Brody - Seth Cohen

Adam Brody McKenzie-hez hasonlóan a tévézésnél maradt, egyetlen sikeres mozifilmet tud csak felmutatni, amiben egyébként nem volt nagyon nagy szerepe, az pedig a Mr. & Mrs. Smith. Viszont ezen kívül egy halom másik sorozatban játszott, és sikerült feleségül vennie Leighton Meestert, ami azért nem kis teljesítmény.

Rachel Bilson - Summer Roberts

Rachel Bilson sem lett Hollywood legsikeresebb színésznője, de legalább összejött Hayden Christensennel, akitől épp gyereket vár. És mintha felvarratta volna a szemhéját.