Rendesen megy a cicaharc a lányok között a VV7-ben: a középpontban Zsuzsa áll, akit nagyon sokan támadnak amiatt, mert hat órával a beköltözése után hagyta, hogy Dávid taperolja a paplan alatt. Mindeközben Dóri és Fanni is végigsmárolták a villát, sőt, az utóbbit már gerincre is vágták nem egyszer. Akkor most ki is a könnyűvérű? - tette fel a kérdés a kiválasztás alkalmával Lilu, amire Fannika csak hebegni-habogni tudott, de szerinte természetesen Zsuzsa. Kíváncsiak vagyunk, olvasóink hogyan gondolják ezt, úgyhogy felsorakoztattuk a lányokat, ön pedig szavazza meg, melyik viselkedik a legnagyobb ribiként a műsorban! Öt pontot adjon, akinek ezt a nem túl megtisztelő címet adná!

VV Dóri

A szétrogozott fejű playmate négy nap után akciózott a paplan alatt baltaarcú Lacival. Hogy pontosan mi történt köztük, azt nem lehet tudni, de nagyon valószínű, hogy csak némi maszatolás, amit nem lehet szexnek nevezni. Dóri pár nappal később már az új lakót, Dávidot kerülgette, majd körbesmárolta a villát: járt Maci szájában, Ádám is megvolt neki, majd következett Edina és Vikcsu. A szórásból végül Fanni sem maradt ki.  „Ha bulizom, egyszerűen elkap a gépszíj és nem bírok magammal" – magyarázta könnyűvérűségét, amit majdnem mindenki díjazott, kivéve Lacit, aki szerint a 29 éves lány egy kurva

VV Edina

Az erdélyi lány eddigi akciója mindössze annyi volt, hogy állítólag magához nyúlt Dóri és Laci akciózása láttán. Bár ennek némiképp ellentmond, hogy utána azt mondta, nem is tudja, hogyan kell önkielégítést végezni, és szeretné megtanulni. Igazából arról sem tehet, hogy Dóri lesmárolta, de ha már így alakult, jót röhögött azon, hogy a playmate nyelve a torkában volt. 

VV Fanni

A villa észlénye kilenc nap után tolta le a bugyiját Dennisnek, pedig a beköltözése előtt fogadkozott, hogy  szűzpöcök életmódot fog folytatni, és ezt az anyjának is megígérte. A digi-dugi után aztán szégyellte a csinos kis pofiját rendesen, majd elküldte a picsába Dennist azzal a szöveggel, hogy nem is tetszik neki, ehhez képest nem sokkal később ismét meghúzatta magát.  A csaj pöcke amúgy olyan szinten be tud indulni, hogy nem válogat alanyokban: smárolt már Dórival és Ádámmal is, miközben Zsuzsát hordja le mindenféle ribancnak. 

VV Reni

Az önjelölt színésznőcske menyasszonyként ment a villába, aztán, hogy ebből a státuszból mi lesz a későbbiekben, az még kérdés. Reni ugyanis nagyon, de nagyon beindult Robinra, nekünk pedig nagyon, de nagyon az az érzésünk, hogy bármilyen aktus a pasin fog múlni. 

VV Vikcsu

Ahhoz képest, hogy Vikcsut egy szexmániás perszónaként küldték be a villába, ő az egyik legvisszafogottabb lakó a témában. Mondjuk eddig egyedül Maci mászott rá, akit szépen elhajtott, mert nem az esete a kövér fiú, ő is Robinra kattan inkább. Jah, meg Dóra lekapta, ahogyan azt fentebb is írtuk, de akkor is inkább csak áldozat volt. 

VV Zsuzsa

Zsuzsa, aki miatt megy az egész cicaharc a lányok között, 50-60 pasit vallott be, és már hat órával a beköltözés után összemelegedett Dáviddal. Egyébként egy csók sem csattant el köztük és szex sem volt a paplan alatt, de a férfi látványosan taperolta a műsorvezetőt. Zsuzsa a támadások hatására végül kijelentette, hogy attól, hogy gyereke van, neki is szíve joga nőként viselkednie, és azt sem érti, miért pont olyanok csesztetik, akik már átsmárolták az egész villát.