Egyre tovább fokozódik a Való Világ 7 első párbajának konfliktusa azzal kapcsolatban, ki fog párbajozni, Zsuzsának pedig lehetősége adódott bulit rendezni, amivel kapcsolatban eldönthette, kit szeretne meghívni és kit nem. A nagy taktikás meglepő kijelentést tett: mindenki meg van hívva a buliba!

A buliban főleg Dóri és ő, Zsuzsa érezték jól magukat, miközben Reni bosszút forralt a hálószobában, de azért kicsit el is sírta magát: mi van, ha ő megy ki párbajozni, és a párbajon meglátja az anyukáját?!?!?

Dóri és Robin mégsem kúrtak :(

Remegő térdekkel vártuk a mai adást, mert a tegnapi, becsapós összefoglaló után azt hittük, ma megnézhetjük a VV7 második dugását, ám amint az kiderült, Robin tényleg csak bemászott Dóri ágyába, ott egy szájrapuszin kívül semmi mást nem csinált.

A romantikázást szerintünk egyrészt az ágyban mellettük harmadik félként fekvő Vikcsu, másrészt a vízzel töltött óvszerrel deus ex machina dobálózó, nagyon féltékeny Laci tette lehetetlenné.

Dóri és Robin egyébként Zsuzsa buliján beszélték meg kicsit ittasan, hogy ma együtt alszanak, ám előtte még azt is tisztázták, hogy amúgy nem akarnak egymástól semmit. Dóri részletesen beszélt arról, hogy tudja, a férfiak azzal foglalkoznak, hogy néz ki, meg hogy mikor teszi szét a lábát kinek, amikor elhangzott a szájából egy olyan kulcsmondat, aminek szerintünk mindenképpen itt kell állnia az emberiség számára követendő példaként azzal kapcsolatban, szabad vagy nem szabad szexuális kapcsolatot kezdeményezni egy nővel, aki azt mondja, nem:

„Minden a nőn múlik!”

SZOLIKÁZÁS

Dennis kihasználta a szuperképességét, és egy csengő segítségével igénybe vette az égiek, a VV stábjának segítségét: kapott egy igazi szoláriumot a villába. Ezzel nem is az ő, hanem inkább Fanni álma teljesült, aki a szoli érkezésének hallatán sikítozott, tombolt, nyivákolt, és gyorsan megtervezte, hányféle szolikrémmel keni be magát. A riportszobában azután kifejtette, hogy számára a szolárium olyan boldogságot ad, amit egy férfitől sosem kapna meg, és hogy a szoliban a második Beyoncénak érzi magát.

A szoláriumozás természetesen csak Dennisnek volt ingyen, de a többi villalakó is szeretett volna barnulni egy kicsit. Dennis különféle szolgáltatásokért cserébe bőkezűen osztogatta a szoliba dobható érméket, társaitól általában kaját kért cserébe, Fannitól pedig szexet, de ő azt mondta neki: „szexet ne kérj, az alap!"

Kvíz

A villalakók rettentően testhezálló feladatot kaptak: ítélkezniük kelett mások felett, mégpedig abban a kérdésben, okosak-e vagy ostobák. Le kellett adniuk szavazatukat a legostobábbra és a legokosabbra, a legokosabbnak Dani, a legostobábbnak Edina bizonyult, bár szerintünk Fanni sokkal nagyobb eséllyel pályázhatna erre a címre. A nagy választás után a lakók két táborra, az okosokra és a butákra oszlottak, ennek a két csapatnak kellett versenyeznie egymással olyan elmét próbáló kérdésekben, mint például:

- Hány ujja van négy lónak? „hát, 4x4, az tizenkettő...”

- Veni, vidi, vici? Jó napot, vagy valami ilyesmi?

A kvízverseny elég szoros volt, ám a végét nem tudhattuk meg, mert Dani beszámolója közben egy váratlan technikai probléma miatt az adásnak vége szakadt, ám valami fontosat ma is megtanultunk:

A villalakók szerint lexikális tudás = intelligencia.