A Való Világ szerdai részében a fő történés az volt, hogy kiderült, Zsu kit visz ki párbajozni.

Ez viszont eltörpül két másik esemény mellett. Az egyik a jó alaposan bemutatott átverés, amit Maci hozott össze. Elhitette mindenkivel, hogy alvajáró, de olyan szintű, aki fel-alá mászkál a szobakban, miközben para dolgokat mond, meg vergődik. Az utolsó kételkedőt is meggyőzte, amikor elkezdett sírni alvajárás közben. Rettegnek tőle a többiek. 

A kihívás előtti rövid beszélgetésben Maci az átverés után lenyomta az év hazugságát is arról, hogy volt három autóbalesete, az egyikben meghalt egy barátja is, és azóta van nála az alvajárás a sokk miatt.

A másik a nagy balhékhoz vezető jutalom volt, amit a villalakók egy része kapott. A nyeremény az volt, hogy róluk szóló külsős kommenteket olvashattak fel. VV Fannikát a VV Dennishez fűződő viszonyáról kérdezték. Ekkor mondta Fannika, hogy neki fel sem tűnt, hogy Dennis közeledne felé, ő az ilyeneket sosem veszi észre. Igen, arról a játékosról van szó, akivel már kétszer lefeküdt alig tíz nap alatt.

Zsuzsa saját bevallása szerint a kihívásnál egyértelműen taktikai alapon választott magának ellenfelet a párbajra, és nem érzelmi alapon.

Azt már sosem tudjuk meg, hogy mi az érzelem és mi a taktika a villában, Zsu mindenesetre végül Vikcsut hívta ki párbajozni. A legtöbben Renire számítottak. Vasárnap párbaj!