Élt a lehetőséggel a nézők által párbajra küldött VV Zsuzsa, és segítséget kért a felkészüléshez – kapott is, VV Attila személyében, írja a Blikk. A feladatról a Való világ 5 győztese is beszámol a Facebook-oldalán, igaz, kicsit szövevényesen. 

„ŐSI MESTEREK, KÓBORLÓ LELKEK, RÉGI KÖVETŐIM! Újra eljött az idő! Ma este a fehér Gandalfként éled újjá az az ősi erő amit a vv5 után a villa legendáinak termében helyeztek el a titkok őrzői.Évekkel ezelőtt történt, hogy kezdő kis villalakóként megkezdtem végtelen utamat. A villahónapok során kozmikus szuperképességekre és több tízezer követőre tettem szert. Ennek következtében a villalétem végén kimagaslóan nagy aránnyal megnyertem a Való Világot, és elértem a karmikus megvilágosodás állapotát. Ezután lényem misztikus útjára indult a mindenség végtelen tengerében. És többé senki sem látta.

TELTEK AZ ÉVSZÁZADOK, és egy lány a ValóVilág7-ben rátalált a szent ládára, amely az ősi tudás megidézéshez kell. A sorsa úgy hozta, hogy egyszerre 8 oka is lett arra, hogy a ládát kinyissa, és csatába hívja maga mellé az ősi szellemeket, engem, és benneteket és közös szuper képességeinket. És hogy a mese hogyan folytatódik? Azt megtudhatjátok a ma esti ValóVilág összefoglalóból – írja.