Mi volt eddig?

Kate Hudson színésznő és exvőlegénye, Matt Bellamy Muse-énekes 4 év randizás és 3 év jegyesség után szakítottak. Egy közös gyerekük van, a három éves Bingham Hawn Bellamy. Arról pedig, hogy Hudson milyen eszelősen jó csaj lett mostanában valamiért, már írtunk, nem is egyszer.

Mi van most?

Különélés, az van, és ez csak most derült ki. A közlemény szerint „Kate és Matt egy ideje már külön élnek. Ennek ellenére továbbra is nagyon jó barátok lesznek, és elkötelezettek aziránt, hogy együtt neveljék közös gyereküket”. Ezen felül Hudsont hírbe hozták Derek Houghhal, akivel múlt hétvégén egy Los Angeles-i étteremben látták (ebben), ahol együtt vacsoráztak, és jóval zárás utánig maradtak.  

Ebből lehet arra is következtetni, hogy Hudson és Hough szerelmesek, elvégre csak van oka annak, hogy a színésznő és a zenész szakítanak, pedig jegyesek voltak, és egy gyerek is összeköti őket. De az is lehet, hogy Hough csak egy jó barát, akivel meg lehet beszélni, mihez kezdjen Hudson kétgyerekes (a másik fia tíz éves, Ryder, édesapja Chris Robinson), egyedülálló anyaként. És akitől hónapokig magán-táncleckéket vett

Ki ez a Hough?

Derek Hough 29 éves, versenytáncos, és az ABC celebtáncoltatós műsorában szerepel 2007 óta (ötször nyerte meg, és még Emmyt is kapott a legjobb koreográfiáért, amiről jó tudni, hogy ilyen is van). Szerepel táncszínházi előadásokban, idén munkát kapott a Nashville című sorozatban, és még azt is elmondhatja magáról, hogy főszerepelt egy 2013-as, dél-koreai-amerikai Rómeó és Júlia-utánlövésben. Színésznőcskékkel randevúzgatott eddig is, legutóbb Nina Dobrevvel (a wikije szerint). Ja, szereti a kutyákat is.

Mi lesz ezután?

Remélhetőleg mihamarabb kiadnak egy közleményt, amiben vagy megerősítenek, vagy cáfolnak valamit. Eddig ilyen nem történt, pedig a lapok már könyörögnek Hough és Hudson sajtósainak, hogy mondják meg, mi van. A Radar most épp arról ír, hogy ők ketten tényleg egy pár, és ezt a barátaik is tudják, de Hough-nak mindenki azt mondja, hogy várjon még egy kicsit, nehogy úgy tűnjön, mintha szétszakított volna egy családot. 

Ugyanakkor a Hollywoodlife úgy tudja, a színésznő és a táncos már kavartak (tényleg nem részletezik ennél jobban), most viszont éppen nem, és Houghnak még van is valakije.

Ön szerint?