18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A farkával festette meg Kim Kardashian segges képét

2014.12.13. 17:55 Módosítva: 2014.12.13. 17:55

Emlékeznek még a Paper magazin címlapjára, tudják, arra, amin Kanye West asszonya hatalmas, meztelen seggel pózolt (amit aztán puncivillantás is követett)? Csodálatosabb dolog nem is történhetett volna ezzel a képpel, mint amit egy dán művész, Uwe Max Jensen tett vele: a férfi ugyanis megfestette a képet a farkával, írja a The Daily Dot.

Uwe Max Jensen akrilfestékbe mártotta petyhüdt farkát, és ecsetként használva megfestette vele a kb. 40 centis vásznat. „Az egyik kezemben a farkamat, a másikban pedig a vásznat rtartottam. Nagyon tehetséges péniszem van, ami a művészetet illeti" – magyarázta a 44 éves művész, akinek olyan művészi performanszokat köszönhet a világ, mint a Kis hableány szobor lefejezése. Jensennek a Kardashian-festmény a második farokműve – az első egy meg nem nevezett politikus volt– és azért emellett döntött, mert lenyűgözte az óriási segg. A képet mintegy 8-10 óra munkával készítette el.