mi volt eddig?

Eddigi hetilap-szemléinket itt olvashatják el.

Hot!

A hetet ők nyerték meg, iszonyúan sok hosszú cikk van a lapban, és övék a legnagyobb dobás is: a Szomszédok szereplőivel interjúztak. Viszont tényleg annyira negédes az egész, hogy szivárványt hányok tőle.

Címlapon Schobert Norbert és családja. A családfő gyerekkorában sokszor fázott ünnepek idején.

Szikora Róbert az ötödik oldalon üzen isten fiának: „Istentől megáldott szent ünnepet kívánok a Hot olvasóinak. Boldog szülinapot Jézus”.

„Ördög Nóra és a férje, Nánási Pál nagyon büszkék a gyermekeikre, ami nem is csoda, hiszen két gyönyörű, virgonc apróság aranyozza be a mindennapjaikat.”

Gombos Edina férje, Alberto „nem tud nemet mondani Mirinek”. Sőt. „A huncutkodás és a humor szerves részét képezik a mindennapjaiknak: gyakran perdülnek táncra, amihez igazából különleges alkalom sem kell. »Mirinek a vérében van a mozgás. Ez valószínűleg leginkább a kubai géneknek köszönhető.«”

„Az angyali gyermek békésen szundikált az anyukája karjában, de amikor megérkeztek az elegáns budai bababoltba –hogy tarka-barka ágyforgót vásároljanak neki – azonnal felébredt. Hiába, még nincs négy hónapos, de már most igazi nő: lázba hozza a vásárlás!" Ez a szövegrész Molnár Ferenc Caramel családjáról szól.

 Varga Izabella és a lányai is csodaszépek, együtt dobálnak lisztet sütés közben a magazin fotóin, érdekeseket mondanak, de már telítődtem az idillel, sajnálom.

Balázs Klári: „a lakás minden pontján van hidratálókrém, mert a takarítástól gyakran kiszárad a bőröm”.

Klapka György és felesége, Mari a mai napig megterítenek karácsonykor Mary Zsuzsinak is.

Az amúgy helyes arcú Szabó Zsófit kicsit túlfestették a sminktanácsadós összeállításban.

És végül: a Szomszédok 2014-ben! Csűrös „Etus” Karola a mai napig autóval egy mindenhova, mert állandóan leszólítják az utcán. Frajt „Júlia” Edit most éppen szinkronizál, és nagyon örül, hogy annak idején elvállalta a szereplést a sorozatban. Nem akartak szerepelni az összeállításban: Ábel Anita, Kulka János és Fehér Anna. A Vágásiék fiát alakító Juhász Attila most egy budaörsi üzletben eladó.

Story

A címlapon Korda György, akinek hasműtétje volt, és érezte, hogy Isten kezében van. Szereti a tejberizst mangószeletekkel, és lakberendezési magazint olvasni.

Dobó Kata egyik barátnője név nélkül azt terjeszti róla, hogy anyagi gondjai vannak.

Erős Antónia mindent időben beszerez karácsonyra.

A magazin képriportja szerint Edvin Marton a fa alatt ülő családjának hegedál, Bochkor Gáborék pedig spontán kiöntik a padlóra az összes karácsonyfadíszt.

Szandi arról, hogy milyen könnyű élete volt tinisztárként, és hogy 16 évesen összejött a férfivel, akihez feleségül ment: „senkinek sem könyű, nekem, nekünk sem az. Tizenhat évesen leestem a lóról, agyzúzódással vittek kórházba, három napig feküdtem kómában. Senki sem tudta. hogy életben maradok-e, és ha igen, mi marad vissza. Aztán az édesapám lett súlyos beteg, és meg is halt. Az első terhességem 32. hetében pedig infarktust kapott a méhlepényem, attól kezdve nem fejlődött a kislányom, nagyon pici súllyal, koraszülöttként jött a világra. heteket töltöttünk a kórházban, mire elérte a két kilót, és végre hazavihettem.  Szerintem azért kapjuk ezeket a pofonokat, hogy erősödjünk és tanuljunk belőlük”.

Csomor Csilla sosem várt a sült galambra.

Feke Pál szerelmét nemcsak Feke Pál, hanem Feke Pál édesanyja is rajongásig imádja.

Árpa Attila szeretne vegán lenni, és allergiás a buta emberekre.

Stahl Judit lánya, Hanna halvega, vagyis nem eszik halat.

Best

A címlapon Erdei Zsolt: az ökölvívó édesanyjának rákja az elmúlt négy évben harmadszorra újult ki.

Vannak híres emberek is, akik szakítás után lefogynak. Ilyen például Cynthia Dictator.

Béres Alexandráék hét évig vártak első gyerekükre, Pannára. Volt egy fél év, amíg azt hitték, nem is lehet nekik. Ehhez képest már megszületett a második is, akit Flórának hívnak.

Csobot Adélnak Istenes Bence „ízig-vérig igazi férfi”. Ezt olyan csodaphotoshoppal illusztrálják, mármint azt, hogy hercegnőnek érzi magát, hogy elájulnak.

A magazin magasra tette a lécet a „sztárok kedvenc receptjei”-kategóriában: eheti ajánlatuk a „szűzpecsenye erdeigyümölcs-mártással, à la Matthew McConaughey”. Hogy honnan szerezték a receptet, rejtély. Alatta diszkrét (nem) sertéshús-promóció.

A lap hollywoodi tudósítója jelenti, mi volt a londoni divatdíjátadón december elsején.