Újabb szombat, újabb X-faktor :(

 – akár ekképpen is belefásulhatnánk az életbe, ám az RTL tehetségkutatója gondoskodik róla, hogy mégse tegyük: képzeljék, a kilencedik élő show-val a műsor lassan közelít a végéhez, és már csak egy igazi adás van hátra a december 21-i döntőig!

Szerencsére azért még van elég időnk, hogy pénzünket szavazatokra szórjuk, ennek pedig az eddiginél is nagyobb jelentősége lesz a továbbiakban, ugyanis a  jövő szombati adástól kezdve a zsűrinek nem lesz majd beleszólása a versenyzők sorsába, onnantól minden a nézők szimpátiáján múlik majd.

a mai adásban istenes bence...

  • nem tudta megunni a vicceskedést, ezúttal azon kellett nevetni, hogy a technika őrületes vívmányainak köszönhetően a képernyőn kettőt lehetett belőle látni,
  • sokszor elmondta, hogy a The Biebers egy nagyon menő zenekar,
  • és hogy képet szeretne az érte rajongó nagymamákról.

Tóth Gabi pedig XIV. Lajos vagy VV Fanni stílusában lőtte be a haját:

Forog a film

Igen, Csobot Adél, ah!” – kezdte ismertetni Istenes Bence a mai adás tematikáját. A Forog a film Csobot Adél egyik dalának a címe, Csobot Adél Istenes Bence csaja, a versenyzőknek pedig ennek értelmében filmslágereket, vagy legalábbis filmekben szereplő dalokat kellett énekelniük, ráadásul két fordulóban.

A hangulatot Nagy Richárd alapozta meg szexinek szánt kamerábanézésekkel, a produkciója Alföldi szerint tökéletes volt, de ő amúgy is popsztárnak tartja a fiút. Következőnek Horányi Juli jött, akiről sokszor elmondták, hogy beteg, és az orvos eltiltotta az énekléstől, így aki nem pityeredett el az általa énekelt Demjén Rózsi-dalon, ezen sírhatott. A Tha Shudras Rihannától adott elő egy számot, nem volt semmi extra. Benji a legutolsó élő show óta betöltötte a 17. életévét, ennek örömére ezúttal a méltán híres Twilight-saga egyik betétdalát énekelte el, Tóth Gabi szerint nagyon intelligensenTóth Andi hatalmasat kockáztatott, amikor Miley Cyrus-nak öltözve énekelte el Tóth Gabi egyik számát, aki ugyebár az egyik zsűritag. Tóth Gabi a produkciót ugyan nem magasztalta az egekig, de azt mondta, ez volt eddig a legjobb feldolgozás.

A második körben a Tha Shudras repített vissza minket a 90-es évekbe az Aladdin című mese egyik betétdalával, Benji sok női táncossal és Kállay-Saunders zenéjével próbálta ellensúlyozni a Twilightot. Tóth Andi fehér ruhában maxolta ki az este klisémutatóját, és nem mással, mint az I Will Always Love You-val könnyeztette meg Tóth Gabit. Amikor Horányi Juli belekezdett a Someone Like You-ba, már tudtuk, hogy a második fordulóban titokban már nem is a filmslágereké, hanem az égbekiáltó közhelyeké a főszerep, a zsűri amúgy megértően fogadta a lány betegségéből fakadó hamis hangjait és csúszkálását. Nagy Richárd Dés László dalával próbált kitörni a kanos tizenéves szerepéből, kis sikerrel.

jó, de ki esett ki?

A párbajon Benji egy nyálas érzelgéssel, a Tha Shudras pedig egy saját szerzeménnyel próbálta elnyerni a nézők szavazatait, ugyanis a zsűri nem tudott dönteni közöttük. Azonban az élet egyszer véget ér, valakinek pedig mennie kellett, szóval képzeljék,

a Tha Shudras esett ki, és még így sem vették le a maszkjaikat :((((((((