Dan Bilzerian tavasszal azzal került be a hírekbe, hogy az egyik nagyszabású buliján poénból a saját háza tetejéről a medencéjébe akart dobni egy pucér pornószínésznőt, de az akció nem jól sült el, és a pornós eltörte a lábát.

 Bilzerian a hétvégén újra hallatott magáról, amikor sikeresen kidobatta magát a saját szülinapi bulijából, amit egy miami nightclubban tartott – írja a Daily Mail. Azután dobták ki, hogy a buliban összeverekedett két ember, akiket szét akart választani az egyik táncoslány.

Ez viszont valamiért nem tetszett Bilzeriannek, és először lelökte a színpadról a táncoslányt, majd a színpadon állva arcon rúgta a leesett táncost, akinek ettől felszakadt az arcbőre. Az egészről egy nagyon homályos videó is készült, amit itt lent láthat.

Az eset elült a hétvégén, látszólag lezárult azzal, hogy Bilzeriant kidobták a helyről, aztán megnézte a megrúgott táncoslány a videót, és úgy döntött, perel. „[É]n vagyok, akit arcba rúgtak, ami nagyjából így történt: Volt két lány, akik mellettem álltak az egyik asztalnál, és verekedtek. Már a többi embert is kezdték fellökdösni, úgyhogy megpróbáltam őket szétválasztani. Dan ekkor lökött le a dobogóról, és amikor leestem, akkor meg arcon rúgott. Jelentést akartam tenni a rendőrségen, meg megnézetni magam az ügyeleten, vérzett a szemem, de úgy éreztem, rendben vagyok, és hogy leginkább csak haza akarok menni, úgyhogy így is tettem. Nem is tudtam, hogy mennyire komoly volt az egész eset, egészen addig, amíg meg nem néztem magam is az egészről készült videót. Szerencsés vagyok, hogy nem lett komolyabb bajom. Semmit sem csináltam, ami miatt megérdemelhettem volna a rúgást, úgyhogy be fogom perelni Dant” – mondta a táncoslány a The Dirtynek.

Egyelőre a táncoslányon kívül sem Bilzerian, sem a miami rendőrség nem kommentálta a történteket.

Dan Bilzerian egy nagyon fura figurája a közepesen híres embereknek. Tavaly télen fedezte fel magának őt az internet, miután körbefutott az Instagramja, amin csak azok a dolgok vannak, amik érdeklik őt: nők kevés ruhában, drága sportkocsik, pénz és fegyverek, na meg persze ő maga bulizás közben. El is nevezték az Instagram királyának

Bilzerian katonának készült, konkrétan a haditengerészet különleges alakulatához, a SEAL-hez csatlakozott 1999-ben, de kirúgták, két nappal a kiképzés befejezése előtt. Ezután a University Of Floridára ment kriminológiát és közgazdaságtant tanulni.

Pénze több dologból van. Alapvetően a családjának köszönhetően tett szert nagyobb vagyonra, azt írják róla, hogy valamelyik rokonától örökölt sok pénzt. Nagyon szereti a szerencsejátékokat. Pókerversenyeken indult korábban, de kiemelkedő szereplése sosem volt, viszont nagyon szeret úgy általában is fogadni. Jellemzően arra, hogy drága autókkal versenyeznek az ismerőseivel.