Öt méretet is leadott a műmelleiből Katie Price a Daily Mail szerint, pedig – teszik hozzá – éppen ezekből a gigaszilikonokból gazdagodott meg. Mi is megírtuk még a múlt héten a tényt, de csak a művésznő szelfijét tudtuk hozzá mutatni. Azóta Price a nyilvánosság elé állt, és ugyan nem dobta a csöcsöket a kamerába, mégis bőven látszik, mekkora a térfogatvesztés.

A 36 éves glammodellt és ötgyerekes anyukát nemrég fotózták egy szürke pizsamaszerű ruhában, és látszik a mindent takaró gönc ellenére is, hogy már nem dudorodik olyan szinte komikusan a mellkasa, mint a műtét előtt. A Mail úgy tudja, akkor kapták le Price-t, amikor épp egy fotózásról távozott, vélhetően a 2015-ös naptára készül. Ez volt Price hetedik mellműtétje, és elmondása szerint az egyik legfájdalmasabb is, sőt hat hétre kiesett a munkából is. A plasztikai műtétek sokaságán átesett Price maga is apróként jellemezte új melleit. A barátai meg is jegyezték:

Jól nézel ki, de miért lettek ilyen kicsik?

És még egy apróság: Price visszafogadta őt megcsaló férjét, Kieran Haylert, megpróbálják még egyszer ezt a házasság nevű őrületet.