Jobb, ha előre elmondjuk: nem firtatjuk Kulcsár Edina érdemeit és szépségét sem kérdőjelezzük meg, hiszen eddig még egyetlen magyar lánynak sem sikerült az, ami neki: a világ második legszebb nőjévé választották a Miss World versenyen és egyúttal az Európa szépe címet is elnyerte. Mindössze arról van szó, hogy találtunk egy régi képet, melyen még egészen másképp festett, mint most.

Kulcsár Edina több szépségversenyen is felbukkant már

  • Először a 2009-es Miss Plastic versenyen lett második
  •  2012-ben megnyerte a Miss Éden szépségversenyt
  • Még 2012-ben a iss Acquaworld címet is megszerezte
  • 2014-ben Magyarország Szépe lett

A világ második legszebb nője egyébként korábban sem titkolta, hogy bizony nem csak a természetnek köszönheti szépségét. Sőt, 2009-ben még a Miss Plastic szépségversenyen is elindult, ahol nem csak, hogy nem kizáró ok a plasztikai műtét, de még elvárás is volt. 

Egy verseny utáni interjút is találtunk:

A fotót nézegetve bizony bőven van különbség, szinte már csak a neve alapján tudtuk azonosítani az 5 évvel korábbi, 2009-es Miss Plastic szépségversenyen készült képen. Na jó, persze ez túlzás, de az orra, az arcformája, a testalkata, és a hajszíne is más. A testalkatának hihetetlen változása valószínűleg a rengeteg testmozgásnak és edzésnek köszönhető, amin az arcán is formálhatott kicsit, az orrát viszont bevallottan a plasztikai sebészek varázsolták ilyenné, a neten még műtét utáni friss képet is találni róla. Akkor a Vivának tagadta, hogy ez egy szépészeti beavatkozása lett volna, azt állította, porcleválás miatt műtötték. Azóta azonban nem tagadja, hogy három plasztikai beavatkozásnak köszönheti mostani orrát:

Mindenképpen változtatni kellett az eredetin, ugyanis olyan súlyos szépséghibának éreztem, mintha nyúlszájjal születtem volna"

– nyilatkozta a Life.hu-nak korábban. Nem kritizálni akarjuk a plasztikai műtéteket, csupán kíváncsiak voltunk rá, hogy miért volt ár valójában szükség. Kulcsár Edina sajtósa, Réti Dóra azonban a fent idézett korábbi megszólalást nem kívánta kommentálni, viszont megerősítette, hogy a szépség valóban három plasztikai műtéten esett át.

„Porcszétválás miatt kellett először megműteni, mert nehezen kapott levegőt. A műtétet végző orvos azonban elrontotta a beavatkozást, végül sikerült helyre tenni harmadszorra" – mondta el a sajtós, aki hozzátette, az első beavatkozásra azért került sor, mert a modellügynökség, ahol dolgozott, ezt javasolta. „Azt mondták, minden adottsága megvan, csak az orrán kellene változtatni" - tette hozzá Réti Dóra. A világversenyen pedig nem kizáró ok a szépészeti beavatkozás, így mi is nagyon örülünk, hogy végül a plasztika mellett döntött, és ezzel második lett a Miss Worldön.

Kommentálná? A Facebookon tegye!