A szabad szemmel is jól látható összeget azért kellene megfizetnie a kereskedelmi csatornának, mert szerződése ellenére videoüzenet formájában megjelent a konkurens RTL Klub képernyőjén, írja a Bors. Persze ha fizet, megkapja az Édes életért járó gázsiját, 2,8 millió forintot, így a nettó büntetés valójában 7,2 millió forint. Gáspár Győzőt persze így is padlóra küldte a hír.

„Sokkoló! Sokkoló ez az egész!" – nyilatkozta a lapnak. „Azért dolgoztam, hogy én fizessek? Szomorú ez az egész, na­gyon szomorú. És nem csak a követelés, elsősorban az, hogy azok az emberek, akikkel egy hajóban eveztünk, a telefont nem veszik fel nekem. Szóba nem állnak az emberrel, csak küldik, küldik a leveleiket. Pedig lehetne velem beszélni, akár még fizetnék is, ha bebizonyítaná bárki, hogy jogos a követelés. De ehhez tisztázni kellene, miért és hogyan kerülhettem képernyőre az RTL-en. Ebben sem segít senki. Pedig nem kérek sokat, csak ke­zel­je­nek úgy, mint Berki Krisztiánt!"

A showman azt állítja, semmilyen hozzájárulást nem adott, hogy videóüzenet formájában képernyőre kerüljön a Celeb vagyok, ments ki innen adásában, és a szóban forgó felvételt Virágtól csalták ki a műsor készítői.

Gáspár Győző megszegte a TV2-vel kötött szerződését, a csatorna ezért érvényesíteni fogja az erre az esetre vonatkozó kitételeket. Ennek részleteiről nem adhatunk tájékoztatást, ez a szerződő felekre tartozik – közölte csatorna sajtóosztálya a lappal.