Nem engedik Keresztes Ildikót az X-Faktorba

2014.12.20. 08:03

Az énekesnő három évadon keresztül volt az RTL Klub tehetségkutatójának mentora, így érthető, hogy a finálé közeledtével az ő neve is felvetődött a vendégelőadók között. A konkurens csatorna azonban nem teszi lehetővé, hogy szerepeljen abban a műsorban, amelynek tulajdonképpen az újravirágzását köszönheti, írja a Blikk.

A TV2 arra hivatkozik, hogy az énekesnőt még mindig szerződés köti az egyébként már hetekkel ezelőtt véget ért Sztárban sztárhoz, ezért nem engedik, hogy duettet énekeljen Nagy Richárddal.

„Kicsinyesnek tartom a döntést, az RTL Klub ezekben az esetekben sokkal nagyvonalúbb. Mindenkinek teljesen világos, hogy Keresztes Ildikó egy független művész, hosszú ideje a pályán van, ráadásul bármit is tesz a TV2, ő televíziós szempontból mindig az X-Faktor mentora marad. Nyilvánvalóan azért esett rá a választásunk, mert előtte az X-Faktorban ült. Sajnálom, hogy nem engedték el Ildit, de ezt a kicsinyességet már megszokhattuk" – nyilatkozta a lapnak Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

„Furcsa, hogy az RTL Klub kicsinyességet emleget. Akiket mi szerettünk volna, hogy fellépjenek, vagy akárcsak látszódjanak a TV2 műsoraiban, nem engedték el hozzánk. Ha az RTL valóban nagyvonalú lenne, láthatták volna a nézők Tóth Gabit, ahogy drukkol a testvérének, vagy Vastag Csabát, ahogy az öccsével énekel a Sztárban sztár színpadán. Ezek az RTL Klub döntése miatt hiúsultak meg. Érthető egyébként, hogy mindent megpróbálnak bevetni a nézettség érdekében" - reagált a Blikk megkeresésére a TV2 sajtóosztálya.