VV Fanni: Az lesz a nevem, hogy büdös suna?

2014.12.20. 23:01 Módosítva: 2014.12.20. 23:17

A Való Világ hétfői párbaja egyre csak közeleg, és az ellentétek kiélezése érdekében a villalakók azt a feladatot kapták, hogy a két párbajozó mögé állva  játsszák el pár napig a vadnyugatot két csapatban indiánokként és cowboyokként. Előbbiek, azaz Reni, Maci, Dóri, Fanni és Dennis felségterülete a mosókonyha, a nyugiszoba és az udvar lett, míg az utóbbiak, azaz Zsu, Laci, Edina, Dani, Robin és Ádám a villában maradhattak. 

A területi felosztások azt eredményezték, hogy az indiánok nem fürödhettek, (Fanni ijedten kérdezte meg, hogy akkor most neki büdös suna lesz-e a neve), illetve hogy az egyes felek hiányt szenvedtek például vécépapírban, aminek beszerzését beszerzését részben természetesen a másik területéről való lopással oldották meg: éjszaka Edinának és Lacinak eszébe jutott, hogy jó lenne egy kicsit lopkodni, és még a vécéillatosító spray-t is ellopták az indiánoktól. Fanni másnap ügyes csellel állt bosszút, és kakilási szándékra hivatkozva belopódzott a fürdőszobába fürdeni, csendesen, titokban.

Zsu vette legkomolyabban a gyarmatosító cowboyok szerepkörét, és csak azzal tudott foglalkozni, hogy villamesteri jogait felhasználva hogyan cseszegetheti az ellenséges csapatot, így felhasználva szuperképességét, kollektív büntetést szabott ki az indiánokra.

Zsuzsa lebasz mindenkit
Zsuzsa lebasz mindenkit
Fotó: RTL II

A büntetés abból állt, hogy a cowboyok választhatnak: az indiánok vagy nem kapnak gymölcsöt, vagy világosban alszanak, vagy átadnak egy embert a cowboyoknak. A cowboyok az utóbbit választották, így az indiánoknak át kellett adniuk Macit az ellenfeleiknek.

A szerepjátékon felül még az az esemény történt, hogy Daninak születésnapja volt, és a többi villalakó lufikkal köszöntötte őt. Miközben Fanni kihasználta, hogy mindenki az ünnepségre figyel és titokban jópár joghurtot a bugyijába csempészett, a többiek ajándékot adtak Daninak. Ez nem más volt, mint egy torta, aminek Maci a látványától is leizzadt, illetve egy

"Boldog születésnapot!"-feliratos, comic sansnak tűnő betűtípussal írt póló,
 ami szerintünk a legtökéletesebb születésnapi ajándék valaha.