Reni, a Való világ 7 második kiválasztottja, Danit hívta párbajozni a múlt héten, a nézők pedig úgy gondolták, jobb lesz, ha a továbbiakban inkább Értelmiségi Danit nézik tovább, ezért Renit szavazták ki a műsorból. 

Pedig Reni a párbaj előtti összefoglalóban egy

nagyon erős pinavillantással indított.

A villalakók ugyanis azt a feladatot kapták, hogy cowboynak, illetve indiánnak öltözve szexi táncot lejtsenek egymásnak, és ezt a párbajozó Reni annyira komolyan vette, hogy még a bugyit is letolta poncsója alatt.

Ezt hatalmas üdvrivalgás követte, ehhez képest utána Laci azt mondta a riportszobában, hogy nem tud enni, mióta látta Reni csúnyáját.

Zsuzsa meg egyenesen ízléstelennek nevezte, főleg mert szerinte barna volt a kivillanó testrész, Edina pedig nagyon sajnálta, hogy nem látta, mert ő ugye nagyon szereti az ilyeneket nézni.

Fannika viszont nagyon megdicsérte barátnője teljesítményét, a következő megnyugtató szöveggel:

Le a kalappal! Ne szégyelld magad, hogy látták a nunidat! Az enyémet hányszor látták már?!

Ezek történtek még:

  • Robin pedig egyre jobban kezd rámozdulni aktmodell Dórira, és miközben a srác az udvaron kerülgette a lányt, ha jól értettem, a többiek a nyugiszobában arról beszélgettek, hogy Dennisnek valami haverja megdugott egy tyúkot.
  • Dóri az udvarlás után elmondta a többieknek, hogy látja Robinban a férfit, Robin pedig már kávét is főzött az aktmodell lánynak, amin Laci annyira kikészült, hogy gyorsan csicskának titulálta a fiút. Gyorsan el is kezdte uszítani a többieket, hogy dobják ki a csapatból.
  • Kialakult egy vita arról, hogy Robin akkor most Dani szerint meleg-e vagy sem. Fannika ezen behisztizett, mert szerinte az lehetetlen, ugyanis Robin az egyik legjóképűbb pasi a villában.
  • Edina rájött, hogy Zsuzsa és Laci egymásra mozdultak, és ez nem tetszik neki, mert szerelmes Laciba, ezért megbeszélte a dolgot Danival, aki meg Zsuzsáért van oda.

Kommentálná? A Facebookon tegye!