Tele van élettel, jókedvvel, lendülettel, ráadásul 40 évesen is tökéletes teste van.  És nem utolsósorban az egyik legcukibb anyuka a világon. Ő Timea Majorova, aki egyszerűen elbűvöli az embert. 

Majorova amatőr világbajnok és profi Európa Kupa győztes, aki a legismertebb európai profiként  éppen Budapesten fejezte egy páradés győzelemmel a versenyzést. „2001-ben itthon nyertem, édesanyám és a családom előtt. A fitnesz túl izmos kategóriává alakult én pedig nem akartam mar izmosabb lenni. Azóta is egész évben fotózható formabán vagyok és úgy 300 címlapon  szerepeltem. Anyukaként a kislányommal együtt edzem, és sikerült megőrizni a fittségem" – mesélte a Velvetnek Majorova.

Nem véletlenül imádja annyira Budpaestet, édesapja magyar, édesanyja szlovák, így gyakran megfordul Magyarországon. A magyar származású amatőr fitneszvilágbajnok idén is ellátogatott Budapestre, ahol a 2014-es Hegyvidéki Fitparádé díszvendége és zsűrije volt. Nem mellesleg négy nyelven beszél, világ- és Európa-bajnok fitneszmodell. A hölgy egyébként már régóta Los Angelesben él, ahol nap mint nap világsztárok fordulnak meg nála kaliforniai edzőtermében, gyakori vendég volt például Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Madonna, Jennifer Garner, Matthew McConaughey és Ben Affleck is.

Majorova október elején lett 40 éves, amit egy pillanatig sem tudunk elhinni róla, hiszen olyan fitt, lendületes és gyönyörű.  Nem elég, hogy hihetetlen sikeres versenyző, még edzőként is világsztárok keresik fel, fitnesz DVD-je is megjelent már, és az amerikai fitneszmagazinok címlapján pózol. Sőt, van egy vitaminokat, májtisztítókat és zsírégetőket forgalmazó cége, és mindezeken felül kislánya, a 2 éves Charlize mellett is van ideje az edzésre, sőt, sokszor magával viszi a konditerembe.  Majorova csodás édesanya, rengeteg időt tölt kislányával: 

„Korán reggel kelek, délig dolgozom. Egész délután a kislányommal vagyok, és amikor ő este 9 fele elalszik, akkor jöhet az edzés!" – mesélte Timea Majorova, aki kedvenc ünnepi receptjét is elküldte a Velvet olvasóknak: 

Süllőfilé edés hagymával és aranymazsolával: 

Hozzávalók:

  • 40 dkg édes hagyma
  • 3 evőkanál szűz olíva olaj
  • tengeri só
  • 1 evőkanál mez
  • 1 evőkanál borecet
  • 60dkg bőrös süllőfilé
  • fél citrom
  • 15-20 szem aranymazsola

Az édes hagymát 1 centi széles cikkekre vágjuk,és olíva olajon lassan pirítjuk. Megsózzuk, majd a borecetet és a mézet belecsorgatjuk. A halat besózzuk és a citrom levével izésítjük. Konyhai papírtörlőn leszárítjuk majd egy serpenyőbe sütőpapírt fektetünk,nehogy a hal leragadjon. Először a bőrös oldalát sütjük meg, majd megfordítjuk és utána a másik oldalát is. A hal vastagságától függően kb. 2-2 percig sütjük. Tányérra szedjük és közben a hagyma is elkészül. Hozzáadjuk a mazsolát,átforgatjuk. A hagymát a tányér közepére rakjuk,és a halat ráfektetjük.

Tímea Majorova eredményei

1995 – Ms. Fitness Szlovákia, 1. hely

1997 – Amatőr Európa-bajnokság, 1. hely

1997 – Amatőr világbajnokság, 1. hely

1997 – Ms. Olympia, 11. hely

1998 – Jan Tana Pro Fitness, 14. hely

1998 – Fitness International, 11. hely

1998 – Ms. Olimpia, 6. hely

1998 – Pro Fitness Classic Franciaország, 4. hely

1998 – Pro Fitness Csehország, 3. hely

1998 – Ms. Olympia, 5. hely

1999 – Fitness International, 4. hely

1999 – Pro Fitness Classic Finnország, 3. hely

1999 – Pro Fitness Classic Dánia, 2. hely

2000 – Fitness International, 2. hely

2000 – Pro Fitness Atlantic City, 1. hely

2000 – Fitness Olympia, 4. hely

2001 – Fitness International, 5. hely

2001 – Fitness Ms. Olympia, 5. hely

2001 – Hungarian Pro Fitness European Cup, 1. hely