Egyszerűen nem lehet kérdés, hogy a gyerekére minden adandó alkalommal hivatkozó Zsuzsa az egész Való Világ 7 leggátlástalanabb figurája. A nő valószínűleg valami nagyon ködös taktikai okok miatt a semmiből csinált akkora szerelmi drámát, amit tényleg csak a legrosszabb dél-amerikai szappanoperákban láthatunk.

Összefoglalva:

  • Zsuzsa felkavarta az állóvizet azzal, hogy közölte Lacival, hogy ő kell neki. “Oszt mi a lófaszra kellek?” – kérdezett vissza a lehető legőszintébben Laci, de Zsuzsa nem akarta kimondani azt, hogy dugni akar. Egy idő után a férfinak elege lett a dologból. “Ugyanolyan fasz nézésed van, mint a volt gádzsimnak bazmeg” – nosztalgiázott a sokatlátott férfi. Egy ilyen mondat után nem is csoda, hogy legalább egy kis takaró alatti matatás összejött nem sokkal később. Ezt alább láthatja.

 

  • Mindezek után Zsuzsa egyébként parádésan haladt a Baukó Éva által kitaposott úton, és tulajdonképpen mindenkivel balhézott kicsit: Macit a karácsonyi ajándéka matt cseszte le, Edinának pedig gyorsan elmondta, hogy szívszerelme, Laci letapperolta, a biztonság kedvéért pedig Kamuértelmiségi Daninak is elújságolta a sztorit. 
  • Összegezve: Zsuzsa gyakorlatilag közölte Lacival, hogy dugni akar vele, majd amikor Laci pár órával később megsimogatta, elmenekült, és elmondta mindenkinek, hogy a férfi rányomult. A végeredmény az lett, hogy Edina a vécén bőgött egy plüssállatnak öntötte ki végül a lelkét, Laci pedig egy erkölcsi nulla természetesen.
  • Ahogy a fentiekből is kiderül amúgy, végre megtörtént, amire minden néző várt: rendes mennyiségű piát adtak a lakóknak. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis mindenki tökrészeg volt: Laci szokás szerint Edinát zaklatta, akivel el is estek egymásban, Robin Dórival csókolózott, majd egy idő után a két nő is diszkóleszbizett egyet.

Kommentálná? A Facebookon tegye!