Maitland Ward sosem volt igazán sikeres színésznő, filmet is alig forgatott az elmúlt néhány évben, ezt valószínűleg ő is érzi, ugyanis idén olyan elánnal kezdte mutogatni a testét, ahogy korábban soha.

Ward neve idén egyet jelentett azzal, hogy valaki iszonyú közönségesen mutogatja magát, teljesen függetlenül attól, hogy éppen milyen helyzetben van.

Melyik volt a legkellemetlenebb villantása idén? Minél magasabb pontszámot ad, annál kínosabbnak tartja a dolgot.

01. Maitland Ward várja a karácsonyt

Milyen szettben várhatná a karácsonyt egy iszonyú igénytelen, magamutogató színésznő? Természetesen mindenféle karácsonyi díszbe öltözve. Ha többre kíváncsi, akkor ide kattintson!

02. Maitland Ward végre filmszerepet kapott

Idén forgatott egy sci-fit, aminek nagyon örült, mindenhol magát reklámozta, de ahhoz már azért tényleg valami fura kattanás kell, hogy valaki az egyébként nem csak és kizárólag a melleiről és a meztelen testéről szóló filmet a fentihez hasonló képekkel népszerűsítse. További képek erre.

03. Maitland Ward elment a Comic Conra

Oké, a beöltözős geekesemények leginkább arról szólnak, hogy a nők kurvás valaminek öltöznek, így Maitland Ward nem lógott ki túlságosan a sorból azzal, hogy Vörös Szonjának öltözött, de hát akkor is. Milyen olcsó már ez a szett? További fotókat erre talál.

04. Maitland Ward tornázik

Természetesen komolyan készült arra a filmszerepre, például edzett is miatta egy csomót, amit alaposan dokumentáltatott. Ön hogy szokott ruhát választani, amikor sportolni indul? Cél, hogy öt perc után átlátszóra izzadja magát? Ha bejön ez a stílus, akkor itt van még pár kép az edzésről.

05. Maitland Ward ékszerbemutatóra megy

Még szeptemberben elment a Rodeo Drive-ra egy ékszerbemutatóra, ahol az alkalomhoz illően sikerült felöltöznie. Nem. Megint a melleié volt a főszerep. Még képek erre.

06. Maitland Ward magáról szivárogtat képet

Sajnos annyira nem híres, hogy az ő képeit is ellopják, ezért Maitland Ward kimaradt a Fappeningből. Nem volt mit tenni, kénytelen volt maga kiszivárogtatni a magáról készült pucér képeket.

07. Maitland Ward tengerpartra megy

Ön mit csinál, ha lefotózzák fürdőruhában egy tengerparton? Elkezdi letolni a bugyiját úgy rendesen? Nem? Na, akkor sosem lesz olyan híres, mint Maitland Ward. A többi képet erre találja.

08. Maitland Ward filmpremierre megy

Szóval Maitland Ward nem túl ismert színésznő, amit elég jól bizonyít, hogy a Sharknado című film premierjén is csak azért volt ott, mert meghívták vendégnek. Igen, még a Sharknadónál is kevésbé ismert filmekben játszik. Ahhoz képest egész jó, hogy ennyit írunk róla, ügyes. További képek erre.

09. Maitland Ward a geekek álma lesz

Már írtunk róla itt is, hogy volt a Comic Conon, de nem ez volt az egyetlen geekfesztivál, amire ellátogatott. Volt a Comic Expón is, amin egy rakás népszerű filmszereplőnek öltözött be. Leia hercegnőtől kezdve Leelooig Az ötödik elemből. A képek nagyja erre.

10. Maitland Ward nem szereti a bugyit

Volt egy másik bemutató, amin Ward ott volt, szintén csak meghívott vendégként, ebben a filmben sem szerepelt, pedig a Haunted House 2 című filmtörténeti klasszikusról van szó. A bemutatón kiderült, hogy Ward nem különösebben szeret bugyit venni. Mondjuk ilyen ruhához nem is lehet, így meg ráadásul legalább jól látszódott a tetkója a puncija mellett. További képeket erre talál.