2014 utolsó és 2015 első pillanatait természetesen a celebek is megörökítették, lett szexi, furcsa, bizarr és hagyományos szelfi is. 

Hajdú Péter például feleségével és Szabó Zsófival ünnepelt, vagyis inkább lubickolt együtt. Íme tehát Hajdú Péter utolsó napja az óévben, habok közt: 

Persze később azért felöltözött bulizni, és Sarka Katával együtt kicsípte magát. Meg kell mondjuk, még mindig nem értjük Sarka fogyókúra mániáját, hiszen csodás alakja van. 

Az újévben még pusziküldős BÚÉK üzenet is volt mély dekoltázzsal.

Miközben Demcsák bőszen dolgozott (és mint írta, ez nem panasz a részéről), addig Bódi Sylvi Mauritiuson pihengetett és bulikázott.

És míg Debreceni Zita egyedi újévi köszöntőt ötölt ki, addig Monique Covet hozta a tőle megszokott csöcsös képet. 

A Costa Ricán barnuló Berki Krisztián, bocsánat, A Berki is a tőle megszokott szerénységgel köszöntötte rajongói és utálóit: 

"Elkezdtem újra edzeni, valamint rengeteget olvasok, a személyiségemet fejlesztem, illetve a jövőmet készítem elő. Egyelőre annyit árulhatok el, hogy még maradok a médiában" - mondta még a Borsnak

Vajna Tímea eközben ágyból párnák közt kívánt csillogó új évet. 

Mihalik Enikő, aki csodás képeket posztolt, csodásan vékony és kipsortolt testéről egy csodás helyről, csodás fotóval búcsúzott 2014-től. 

A külföldi sztárok közül egyértelműen Robbie Williams a kedvencünk, aki igen jófej üzenettel kezdte a 2015-ös évet: "A holnapi lesz az első üres lap egy 365 oldalas könyvben. Írjatok egy jó sztorit!"

Míg Kim Kardashian éppen seggmutogatás nélküli remek családanyát és feleséget játszik az Instagramján, kishúga, Kendall Jenner Dubaiból mutatja meg formás testét.

Aki egyébként együtt partizott Selena Gomezzel, akinek a dekoltázsa már olyan mély, hogy nem is nevezhető annak. De legalább megörökítette tengerparti kamuleszbizését.

Ahogy Alessandra Ambrosionak is sikerült feldobnia az év utolsó napját egy remek bikinis fotóval. 

Míg sokaknak Dubai jött be, addig Ricky Martin Puerto Ricoban bulizott. 

Britney Spears pedig visszafogottan köszöntötte az új évet.

Miley Cyrus ezzel ellentétben hűen önmagához bizarr képpel ünnepelt. 

Hugh Jackmant pedig csak azért tesszük be, mert imádjuk, és mert tökéletes és übercuki képpel lepte meg rajongót január elsején. 

January 1. 2015

A photo posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on