Hujber Ferenchez egyik előadása előtt kellett mentőt hívni december végén, most pedig a Blikk információi szerint a Nyírő Gyula Kórház intenzív osztályán ápolják. 

"Ferinek keringési rendellenesség miatt teljes kivizsgálásra volt szüksége, jelenleg valóban az intenzív osztályon fekszik" – nyilatkozta a lapnak a színész felesége.

Hujbernek több lelki, egészségügyi problémája is volt az elmúlt esztendőben. Augusztusban Bajor Imre halála borította ki. Gyászában és elkeseredésében fényes nappal a nyílt utcán egy parkolóban a földre ülve ordítozott, cigarettázott és ivott. A színész akkor sokat kockáztatott, hiszen már a második bőr alá ültetett kapszula volt a testében, amit vállalt alkoholizmusa megfékezését szolgálta.

Októberben aztán stressz okozta idegi fáradtság miatt vonult be önként a kórházba, éppen akkor, amikor felesége, mindenórás volt második gyermekükkel. December végén pedig fellépése előtt lett rosszul, elment a hangja, és mentőt kellett hívni hozzá. Egy injekcióval ugyan rendbe tették, de antibiotikumos kezelést írt elő számára az orvos - írja a Blikk.