A Bors szerint a két nő ugyanarra a férfira vetette ki a hálóját. A lap információi szerint a tehetős üzletembernél most éppen Horváth Éva van nyeregben, aki gúnyosan üzent vetélytársnőjének.

Szabó Zsófi novemberben kezdett el találkozgatni a modell expasijával, bár egyes hírek szerint nem sokkal később szakítottak. Azóta mégis folyik a harc a két nő között, legalábbis a Bors szerint, amely egy bennfentest is megkérdezett.

„Először Éva koppant nagyot, amikor kiderült, szerelme Szabó Zsófival múlatja az időt a háta mögött. Ő viszont nem az a nő, aki beletörődik a kudarcba, sőt, ha megbántják, igyekszik a többszörösét visszaadni" - mesélte a forrás. „Éva először megvárta, míg a férfinál elmúlik a Zsófi okozta újdonságérzet, és újra eljön az ő ideje. Tudta, hogy a 
románc tiszavirág életű 
lesz, hiszen évek óta jól
 ismeri a párját. Szerinte 
a férfinak egy érett, kiegyensúlyozott, hóbortoktól mentes nőre van szüksége. És így is lett. Évával újra elkezdtek találkozgatni, Zsófi pedig szépen csendben elkopott mellőle. Nagyon élvezi, hogy győzedelmeskedett, ezért ahol csak tudja, fiatal vetélytársa orra alá dörgöli diadalát."

Pédául Facebook oldalán is elég egyértelműen üzent:

 A Bors megkérdezte az ügyről mindkét felet, de sem Horváth Éva, sem Szabó Zsófi nem nyilatkozott, igaz, egyikük sem tagadta a dolgot.