18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Screen shot 2015-01-07 at 10.07.02 PM.png

VV Dennisnek feláll a pöcse, ha tiszta

vlc
2015.01.07. 22:56

Az egyetlen értékelhető momentum a VV7 szerda esti adásában Fanni és Dennis fürdése volt. Az új hierarchiai rendszernek megfelelően egy lavórban kellett elvégezniük az esti mosdást. Egy szerencsétlen tálba próbáltak mind a ketten beleülni. Dennis szépen, pucéran indult neki a a dolognak. 

Amint Dennis lekapta a alsógatyát, és beült a vízbe, rögtön felállt neki. Fanninak feltűnt a helyzet, és rákérdezett:

Dennis, pöcsöd jól van?

A fiú azonnal meg is magyarázta a reakciót. Ugyanis neki feláll a farka, ha megmossa. Ilyenkor

megörül a pöcse.

Ha azt hinné, hogy ennél nem jöhet jobb, akkor mondok különbet. Fanni majdnem lepisilte Dennist, mivel neki a víz hatására a húgyrendszere indul be, pénisz híján. 

Screen shot 2015-01-07 at 10.10.10 PM.png
Fotó: RTL II

Új nap. Új kezdet. A király Zsút meg kellett mosdatni. A feladat Fannira hárult, aki egészen rácsodálkozott Zsu kis pinájára. Igen, ez a mondat szó szerint elhangzott. Sajnos. Az eseményre az egész villa összegyűlt, és mind megnézték Zsu aprócska punciját. Ha nem látom, nem is hiszem el. 

Screen shot 2015-01-07 at 10.23.59 PM.png
Fotó: RTL II

Azt nem lehet tudni, hogy Fanni mire gondolt pontosan, és vajon a sajátját hasonlította-e össze a király méreteivel. Fogós kérdés. Ezzel a mondattal zárnám az összefoglalót, hadd gondolkodjon el a témáról. 

Screen shot 2015-01-07 at 10.23.39 PM.png
Fotó: RTL II

Kommentálná? A Facebookon tegye!