Ötvenhárom napja kezdődött a játék, de minden egyes adás meg tud lepni valamivel.

Az ötvenkettedik napi összefoglaló például azzal, hogy pontosan ábrázolta az egyes szereplők nyomorúságát. Az alaphelyzet, ha nem emlékeznének, hogy a játékosokhoz állatokat rendeltek, így kialakítva egy villabéli rangsort. Az állatok neveit mindannyiukra ráírták, két példányban, szép nagy betűkkel (gondolom azért, mert képről nem ismernék fel).

Zsuzsa (oroszlán) nyomorúsága, hogy továbbra is erőst rühellik őt (főleg Edina, aki egyetlen szabályt sem hajlandó betartani), de legalább lett egy villaférje, Maci. Akit másokkal mosatott le, mert meglehetősen izzad. Mindenesetre ő határozza meg a játékszabályokat, akár nyerő pozícióban is lehetne, ha nem szeretné mindenki egy kanál vízben megfojtani.

Robin (bivaly) megnyerte a villakimittudot, úgyhogy elvihette randizni, akit akart. Az átmenetileg kígyó Dórit ezekkel a szavakkal invitálta: "tarts velem ezen az exkluzív estén". Emlékeim szerint amióta meglátta, azóta szeretné megpatkolni a szilikonemlejű nőt, úgyhogy biztos nagy élmény volt neki kéz a kézben gübbedni a vele taxiban. Sajnos a randevú nem azzal ért véget, hogy egymás köldökéből szürcsöltek pezsgőt: a Numb zongorás átiratára ültek le, a fehér abrosz köré, Dóri fején baseballsapka, fülében hulahoppkarika, szájából pedig furcsa dolgok törtek elő. Miután Robin arról nyökögött neki, hogy amúgy kíváncsi az iránta táplált érzéseire, a nő a következő frázissal kezdte a választ: "isten ments hogy távol álljon tőlem", és ugyanebben a szellemben folytatta, úgyhogy további szavai tolmácsolásától eltekintünk. Szegény Robin cseszheti a nagy egymásra találást. 

Fannikában az élet, mint olyan generált hisztirohamot. Először azon idegeskedett, hogy nem övé lett a randilehetőség ("be vagyok feszülve igen, mert kurvára odabasztam magam"), majd jött a hízásáról szóló világszám. Pólóban és bugyiban illegett a többiek előtt, és arra kérte a többieket, ne finomkodva mondják meg neki, ha hízott. Majd amikor közölték vele, hogy tényleg nagy a segge, hisztizős zokogásba kezdett.

Mielőtt átváltott volna arra a frekvenciára, amit csak a denevérek észlelnek, még közölte, hogy "akkor sírok amikor akarok", majd távozott, Dennisszel a nyomában. Pisilt egyet a fiú előtt, közben azon nyifogott, hogy három éve nem volt ilyen fehér, és neki nagyon hiányzik a szolárium. (NAGYON figyeltem, nem mosott kezet.)

Dennis igyekezett megnyugtatni, amit az egyébként Edinát demónyaló Laci azzal kommentált, hogy "nyald ki a nagy picsáját te csöves geci". A megszólított aligha tiltakozott, később maga közölte: "ilyen pecek nincs még egy a villában". Mondjuk nem volt nagy a merítés.

Edinát csak simán halálra idegesíti Zsuzsa, és bár az összefoglaló közepe tájáig azt hittem, hogy ő mondja a legtöbb hülyeséget, a "nem tántorodok el a dolgaimtól"  még egészen vállalható a többiekhez képest. Az összefoglalóból kiderült, mindenkinél többször szegi meg a szabályokat, de egyik sem volt valami nagy szabotázs. 

Maci Csokonait szavalt.

(Lilu kicsit túlfogyta magát, nem?)

Kommentálná? A Facebookon tegye!