A Való Világ 7 mai összefoglalójában a valóságshow történetében soha nem látott esemény történt: két villalakó összeházasodott! Persze ez csak a vicc kedvéért történt, ugyanis a villa korábban megválasztott királynőjének, Zsuzsának kellett királyt választania maga mellé a királyság megfelelőbb kormányzása érdekében.

Szomorúan kellett megállapítanunk, hogy ez a házasság pont olyan ártó dolgokat szült a villában, amilyen ártó csak egy házasulandó párnak odavetett"minden házasság válással végződik"-mondat lehet.

Minden ilyen vidáman kezdődött:

A sikeres házasságkötés után a jószívű Zsuzsa megengedte lakótársainak, hogy lagzit rendezzenek, ám természetfeletti érzékeivel néhány villalakó már megérezte, hogy nem lesz annak jó vége, ha ilyen válságos időkben inni fognak, mert akkor majd mindenkinek jól megered a nyelve. 

Mint közjegyző, hogy az én tisztem a nyugiszoba, azonnal menjetek ki és szórakozzatok, ez az én tulajdonom, légy szíves, menjetek ki.

– mondta a nagyon részegen fekvő Zsuzsa, és ezzel a mondatával óriási elfojtott indulatok–gate-et robbantott ki a villalakók között, akik egész éjszaka veszekedtek, többek között azon, hogy

  • Zsuzsa szarul taktikázott, mert "rögtön akart robbantani" (????)
  • Dennis undorító volt, amikor beköltözéskor szakított a csajával
  • Dennis és Fanni dugni akarnak a nyugiszobában, menjenek már ki onnan a többiek!!

Artikulálatlanul ordítoztak, nagyjából ötvenszer hangzott el a csicska és a geci szó, Zsuzsa a történteket békésen tűrte:

Ki foglak téged ejteni a gecibe, meg téged is a gecibe. 

– zárta le a vitát Fanni ezzel a megdönthetetlen érvvel, és ezt amúgy Edinának mondta. A hálószobában Dóri a legkeményebb Mónika show-részeket elénk idézve mondta el Lacinak vagy ötször, hogy "te csicska", majd mindenki elaludt, így végre elcsitulhattak a kedélyek.

Másnapos Fanni = a megtestesült kedvesség

Fanni: Hát, én nagyon jól éreztem magam!
Edina: Akkor azért ribancoztál le?Fanni: Hát... megesik, hogy a csiga is elesik!

 Romokban a királyság

Másnap a villalakók rettentesen megbánták, hogy egymást leribancozták, lecsicskázták, és lekiejtelegagecibe-ezték, mindenki nagyon sértődött volt, Edina pedig elhatározta, hogy romokba dönti Zsuzsa királyságát, és akkor is kávét iszik, ha neki azt nem szabad. Azután még csesztették egy kicsit Zsuzsát, hogy minek sír a gyereke után a villában, ha már beköltözött, ám az összefoglaló eseményeit hirtelen szomorú hír zavarta meg. 

Kiderült, hogy Edina magánéletében szörnyű esemény történt, nagypapája elhunyt. Lilu adott neki egy kis gondolkodási időt, akarja-e tovább folytatni a játékot, de végül Edina, arra hivatkozva, hogy a nagypapája is ezt kérte volna tőle, úgy döntött, a villában marad. (Hurrá!!!)