ugye hiányzott?

Üdvözöljük önöket 2015 első, velvetes hetilap-szemléjében! A legfontosabb 2014-es leleteket itt olvashatja el.

Story

Kemény indítás: „Czeizel Endre feltámadása” című cikkükben arról írnak, mennyire meglepett mindenkit, hogy a nyolcvan éves professzor meggyógyult a leukémiából.

Kozso is lábadozik: húsz kilót fogyott, és fél oldala lebénult, de egyre jobban van. Tud már beszélni, olvasni és írni, nincs gond a memóriájával sem. Barátnőjével, Keirával hamarosan gyereket szeretnének.

Hujber Ferenc összeomlásával kapcsolatban a főszerkesztő leírja, „Ferikém, nem jársz jó úton”, majd a szerkesztőség munkamódszereibe kapunk betekintést. „Ha az internetes keresőbe beütjük a »keringés összeomlása« kifejezést, három tragikusan korán elvesztett [sic!] híresség neve tűnik fel rögtön. Bár minden betegség más, Kaszás Attila, Bujtor István és Cipő halálával kapcsolatban egyértelműen erről a tünetegyüttesről beszéltek az orvosok.” Hujber felesége, Tölgyesi-Khell Cynthia elmondta, Hujber gyerekkora óta sokszor volt beteg, szívmegnagyobbodása van, és sok stressz érte mostanában.

Ennyi szomorúság után jön a szivárványt hányós rész is, illetve kiderül, hogy Azurák Csaba egy margarin. „Lányaik bármikor képesek kenyérre kenni édesapjukat [...]. Csaba tisztában van a természet törvényeivel, örül is annak, hogy a gyermekei egyre szebbek és okosabb [!], de mégis csak az tenné a legboldogabbá, ha megállíthatná az idő kerekét, és ezáltal tovább tartana a két lánya felhőtlen gyermekkora.”

„Hihetetlen, hogy milyen gyorsan szalad az idő” – kesereg Kovács Ágnes úszónő is, akinek különleges a gyerekével való kapcsolata. Oké.

Harsányi Levente, illetve Szöllősi Györgyi is nagyon boldog a nemrég született gyereke miatt (előbbinek Lillája született, utóbbi Kamillát szült), és még azt mondják, hogy fogy a magyar!

Alessandra Ambrosio kedvenc étele a pikáns csirkemell, amelyet 8-10 percig pirít, majd feldarabolt, nyers hagymával borít be.

„Peller Anna és anyukája, Anna könnyű csirkepörkölt.”

Alföldi Róbert „végrendeletében kérte, hamvait turmixolják majd össze a kutyái, macskái hamvaival”. 

Best

Molnár Ferenc Caramel és gyermeke anyja, Valamilyen Szilvia, illetve lányuk „napsütötte tájak felé vették az irányt”.

Kárpáti Rebeka (Miss Universe Hungary 2014, R. Kárpáti Péter lánya): „ édesapám esetéből tanulva elhatároztam, hogy több lábon fogok állni, nem akarok függni senkitől! Úgy tervezem, hogy saját vállalkozásom és sok pénzem lesz”.

Bodrogi Gyula néptáncos volt, egyszer pedig beleszívott egy füves cigibe, de nem volt semmilyen hatása. Úgyhogy ráivott egy fél üveg whiskyt.

Szikora Róbert: „csupán hat napot töltöttem Jézus nélkül, amikor a születésem után kórházban voltam az édesanyámmal. Onnan azonban nem haza, hanem egyenesen a rákospalotai Jézus Szíve templomba vitt a család”.

Hot!

Őrület: Cseke Katinkának menedzsere lett.

Tóth Andrea, az X-Faktor győztese Budapestre költözik a családjával, ami ésszerű döntés, tekintve, hogy nagyváradi.

Egy szerencsétlen tagmondat Oidipusz királlyá tette Erdei Zsoltot, ugyanis „az ökölvívónak pedig a kedvese nőként is, anyaként is az álmai netovábbja”.

Fenyő Iván nemrég öt hetet töltött Brazíliában, „egy sprirituális helyen”.

Hevesi Tamás a brassóit mentalevéllel díszíti.