Katie Hopkinsról van szó, akiről annyit érdemes tudni, hogy a britek szívből gyűlölik a 39 éves újságírónőt. Nem csak, hogy kirekesztő és rasszista, de egyenesen tenyérbemászó, ahogyan kinyilatkoztatja, hogy kiket és miért utál. 

Jó, de kiket?

Daily Mail összeszedte eddigi legdurvább kijelentéseket az újságírónőtől. Hopkins már többször elmondta, hogy ő ki nem állhatja a vörös hajú embereket. Úgy fogalmazott, hogy 

A vöröshajú gyerek ugyanolyan, mint a többi, csak nehezebb szeretni.

A vöröseken kívül a túlsúlyos embereket se bírja. Szerinte kizárólag a lustaság jele a kövérség és sohasem alkalmazna egy elhízottat. A témával kapcsolatban a My Fat Story (Az én kövér történetem) műsort forgatta, ahol a saját súlyproblémáival foglalkozik. De a Youtube-on még számos bicskanyitogató interjút adott a témában.

Ha ez még nem lenne elég, az idősekkel is sok a gondja. A motoros kerekesszékeseket utálja a legjobban. Vagyis képtelen őket tolerálni. Szimpatikus?

De nem csak a vörös haj alapján ítél, egyes neveket, például a Tylert be is tiltaná. A gyerek nevei alapján von le következtetéseket és még fel is háborodott, hogy az emberek többsége egyáltalán nem így gondolkodik. Ha fel akar háborodni, nézze végig az alábbi videót.

A fentieken kívül az otthon ülő anyákat sem tudja elviselni. Azzal veri a mellét, hogy ő a szülés után három héttel már visszaült az íróasztal mögé, és egyáltalán nem érti, hogy más anyák miért nem tesznek hasonlóan. 

Egy angliai volt focista, Paul Gascoigne alkoholizmusával kapcsolatban annyira megosztóan fogalmazott, hogy többeknél ez volt az utolsó csepp a pohárban. 

Nem hiszem el, amit Russell Brand mond a függőségről. Én ezt nem veszem be. Ez csak egy szokás. Gazza (Paul Gasciogne) szeret inni, hagyjuk neki. Csak élvezi és kész.

Ja, és azon sem szégyellt poénkodni, amikor egy skót ebola-fertőzött nővért Glasgow-ból egy londoni kórházba szállítottak. Twitterren viccelődött Skócia függetlenségével kapcsolatban.

Már csak az a kérdés, hogy a háromgyerekes anya akkor is így vélekedik-e majd a világról, ha az egyik gyereke meghízik, vagy valamilyen függőséggel küzd. Annyira nagyképű, hogy az embernek viszket a tenyere. 

Már többször kezdeményezték, hogy örökre tűnjön el a képernyőről, de eddig még nem sikerült megakadályozni Katie Hopkins szerepléseit. Most éppen a Big Brother házba költözött be, amit a közönség hangos fujjolással kísért. 

Hopkins egyébként nem érti az őt övező felháborodást. Szerinte mindenki úgy gondolkozik, ahogy ő, csak van aki ki is meri mondani nyilvánosan.