Nehéz ezt leírni, de Cameron Diaz 42 évesen tényleg férjhez ment. A szerencsés a Good Charlotte gitárosa, Benji Madden lett, aki nem vacakolt: még tavaly májusban kezdtek el randizgatni, az eljegyzés pedig decemberben történt. Cameron Diazt az elmúlt húsz évben állandóan hozzá akarták adni valakihez, hosszú éves kapcsolataiból sem lett végül semmi. Most bemutatjuk, kik azok, akik nem tudták megugrani Benji Madden szintjét.

Carlos de la Torre

A kliprendező Carlos de la Torre volt Diaz első igazán komoly kapcsolata, még 1990-ben ismerkedtek meg, de csak 1994-ben jöttek össze. A kapcsolat fél évig tartott, közben sokszor jött a hír, hogy ebből akár házasság is lesz, aztán inkább szakítottak.

Matt Dillon

A színésznő 1995-ben jött össze kollégájával, a románc három évig tartott. Érdekes, hogy a kapcsolatnak akkor lett vége, amikor először játszottak közös filmben, a Keresd a nőtben. A pletykák szerint a probléma az volt, hogy Dillon családot is akart már, Diaz viszont még a karrierjére akart koncentrálni.

Jared Leto

Minden tinédzser álma egy Jared Leto, de Cameron Diaznak ösze is jött. Még 1999-ben kezdtek randizni, és bár egy ideig sikerült titokban tartani a dolgot, végül egy három évig tartó románc lett belőle. A 2003-as Golden Globe-on Diaz ujján egy rettentő drága gyémántgyűrűt fotóztak le, ahonnan már teljesen egyértelmű lett volna a házasság, de végül abban az évben márciusban bejelentették, hogy vége az egésznek. Az indok az volt, hogy a munkájukkal szeretnének foglalkozni.

Justin Timberlake

Hat hónappal a szakítás után a 2003-as Kid's Choice-on találkozott először a tinikedvencből épp komoly előadóvá váló Justin Timberlake-kel. Már az első találkozgatásaik is izgalmasak lettek a bulvárnak, hiszen Timberlake 22 éves volt, Diaz pedig 30. A pár leginkább arról volt híres, hogy szerettek pereskedni a médiával, ami akkor ért a csúcsra, amikor az első megcsalásokról szóló híreik után tulajdonképpen mindenkivel harcban álltak. A kapcsolat végül 2007 januárjában szakadt meg, miután Timberlake a kelleténél kicsit jobban flörtölt Scarlett Johanssonnal.

Alex Rodriguez

Cameron Diaznak három évig csak rövid kapcsolatai voltak, a New York Yankees baseballosa, Alex Rodriguez viszont szinte rögtön Kate Hudsonnal folytatott kapcsolatából ugrott át a színésznő mellé 2010-ben. A kapcsolat egy évig tartott, de közben többször is felmerült, hogy ezek most végre összeházasodnak, aztán a változatosság kedvéért a karrierjük miatt szakítottak.