A 37 éves műsorvezető az utóbbi hetekben olyan vékonyra fogyott, mint egy balerina, ám ez egyátalán nem egy fogyókúrának, sőt nem is kemény edzésnek köszönhető, írja a Bors.

A lap megkereste Lilut, aki kérdésükre elmondta, hogy közel fél éve állandó gyomorfájással és kimerültséggel küzd. Egészségi állapota miatt sorra járja a szakorvosokat.

„Öt hónapja kezdődött, de eleinte nem foglalkoztam vele komolyan, csak azt éreztem, hogy egy gombóc van a torkomban. Rettenetesen fáradtnak, gyengének érzem magam, ráadásul vérszegény is vagyok. Számtalan kivizsgáláson voltam már, többször megnézték a vérképem. Voltam gégésznél, belgyógyászaton és ultrahangon is. Minden leletem negatív" – mondta nyilatkozta a lapnak a műsorvezető, aki azt is elismerte, hogy az utóbbi időben kissé túlvállalta magát. 

„Rengeteget dolgoztam az elmúlt hónapokban: harmincöt napot egyszerre forgattam le a Celeb vagyokban, aztán jött a ValóVilág. Gyakran éjfélig vagyok a stúdióban, majd utána kiautózom Szentendréig, és szinte beesem az ágyba. Átlagosan négy órát alszom, ami – valljuk be – nagyon kevés. Mindent megpróbálok azonban megtenni, hogy leküzdjem ezt az állapotot. A vizsgálatok mellett mediációra, izommasszázsra és hangszállazításra is járok rendszeresen. Mindenkinek vannak problémái, nehéz időszak ez most számomra" – tette hozzá Lilu, aki a lap szerint most egy hét pihenőt kért csatornájától a testi-lelki feltöltődésre.