A Való Világ csütörtök esti adása terjedelmében arról szólt, hogy Laci és Zsu készültek a vasárnapi párbajra, ezért a saját kis táborukkal taktikákat dolgoztak ki a nagy összecsapásra. Nos, ha agyhorpasztót szeretne látni, akkor mindenképpen nézze majd meg, hogy milyen stratégák a Való Világ játékosai. Ezt leírni lehetetlen, a videó viszont még sajnos nincs fent az RTL II oldalán.

A második legtöbb időt az kapta, hogy Zsu a szerdai kiválasztás után villabeli ellenségeivel töltött el néhány órát. Lacival vacsorázott, Danival jacuzzizott, Edinával szaunázott. A játékosk szoros párbajra számítanak.

De ezek mind eltörpülnek amellett, hogy Fanni a VV7 történetében már másodszor(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) volt kénytelen terhességi tesztet kérni, mert még mindig nem bírnak gumit húzni Dennisszel a dugáshoz.

Erre Fannikának részben az a magyarázata, hogy Dennis farka tökéletes. Mielőtt elment az újabb tesztért, intézett is Dennis nemi szervéhez egy kis beszédet a riportszobában. Azt mondta, eddig mindenféle jelentéktelen, felejthető farkakkal hozta össze az élet, na, de Dennis, Dennis az más, az számára maga a csoda. "Végre egy férfi, aki úgy meg van áldva, hogy az tökéletes" - mondta Fannika a farokról.

Az igazi aranyköpést a terhességi tesztes jelenet végére tartogatta. "Amíg vártam, hogy megjelenjen a csík, addig lepergett előttem az életem. [...] sokkot kaptam, majdnem leesett a műszempillám, tényleg sokkot kaptam" - mondta. Egyébként nem terhes.