„Három éven át drogoztam, napi szinten. Időnként sikerült önerőből néhány hónapra leállnom, de az éjszakai táncosmunkáim miatt mindig visszaestem. Ekkor voltak öngyilkossági kísérleteim, verekedési ügyem, és a ValóVilágba is így költöztem be" – mondta a Borsnak a VV4 botrányhősnője, Márki Zsuzsi, akire nagyjából már alig emlékszik bárki is. Épp időben beszélt erről, ha ilyen sztorival a VV alatt rukkol elő, talán nem vágják ki az első adandó alkalommal. Ha nagyon nem emlékezne Márki Zsuzsira segítünk: ő az, aki műpöccsel a bőröndjében érkezett a villába, és akit azért zártak ki, mert megdobálta naranccsal VV Olivért. Később aztán megvert egy újságírót.

Az egykori valóságshow szereplő ma már az ördög művének tartja a drogproblémáit, és a gonosz ellen Isten segítségét kérte. Tényleg. 

„Az elvonási tünetek, 
a képzetek az ördög
 művei, gondoltam, így el
kezdtem erősen hinni Istenben 
mint a gonosz elleni egyetlen segítségben. Egyszer rám tört a félelem, mezítláb, pizsamában szaladtam le a bazilikához, hogy menedéket találjak. De nem tudtam bejutni. A turisták, járókelők egyikétől kértem egy poharat, eltörtem, és a tér közepén felvágtam az ereimet. Közben kiabáltam: „Hagyjanak meghalni!

Rossz ember vagyok. Sztriptíztáncos, verekedős”... Mentőt hívtak, a rendőrök hamarabb kiértek. Nem tudtak mit kezdeni velem. Egy szabadnapos orvos állt meg a kocsijával, és azonnal kezelésbe vett. Benne bíztam, mindenki másban az ördögöt láttam. Hat és fél órán át műtöttek, később pszichiátriára is jártam. A Biblia és a hitemsegített: kijavítottam a kapcsolatom Istennel. Sokat köszönhetek olasz exbarátomnak is, akivel hosszú évek után a közelmúltban közös döntéssel váltunk el: ő már nem szeretne gyereket, de nem is venné el tőlem az anyai örömöket."