Két szőke nőről van szó, akik közül az egyikük perli a másikat, mert az bűzlő puncival rágalmazta. A hölgyek nálunk kevésbé ismert amerikai tévés személyiségek, de a történetük annál viccesebb. 

A sztorit az Eonline hozta le, ami 2013-ban kezdődött és hamarosan per lehet belőle. Az egész onnan indult, hogy egy Brandi Glanville nevű tévés és modell úgy gondolta, hogy egy másik tévés és modell, Joanna Krupa lefeküdt egy nős férfival, Mohamed Hadiddal. De most nem is az a lényeg, hogy volt-e szex vagy sem. 

Glanville egy showműsorban gyanúsította meg a másik modellt, hogy tudja, kellemetlen szagok áradtak alsó feléből. Ezt neki is elmondta egyébként, valamint megkérdezte tőle, hogy romlott halat evett-e aznap.

Az szagos punci információját állítólag Glanville-nek Mohamed Hadid mondta el. Bár a részletek elég homályosak, hogy miért szivérogtatott volna ki a férfi ilyen kényes tényeket, miután megcsalta a feleségét, aki, ugyebár, ebben a történetben egy harmadik fél. 

A megalázott Krupa viszont felvette a kesztyűt és kiállt amellett, hogy az ő bugyija bizony illatos és az egész sztori hazugság. Sőt! Nem is volt semmiféle kapcsolata az említett férfivel. 

Hivatalos levélben, ügyvédjén keresztül közölte, hogy milyen rágalmak miatt pereli be Glanville-t, akinek lehet, hogy súlyos árat kell fizetnie a kijelentéseiért.