A mai összefoglalóban egy puszta videónál sokkal több információt tudhattunk meg a villa állatkájának szexuális életéről, láthattuk, mit szólnak az emberi lakók a szodómia megjelenéséhez. Fanni örült a malac nemi szerve alakjának és megsajnálta, amiért nincs igazi lánymalac, akivel szexelhetne, Dennis pedig ekképpen kommentálta a dolgot:

Végre megmutatta, hogy mekkora Jézus Krisztus szupersztár ő is, elővette a fúrószárát.

Edina, a mazochista

Edina: Kongass rám, te állat, büntess!
Laci: Te tényleg büntetést akarsz?
Edina: Igen.
Laci: Te teljesen hülye vagy?
Edina: Igen!!

Amíg az állatok gondtalanul élik világukat, az emberek nehéz kötelességüket végzik. Laci, a jelenlegi villamester elrendelte, hogy márpedig mindenkinek takarítania kell, Edina pedig szokásához hűen elutasította ezt. Laci és Edina évődtek egy darabig egymással, mint két óvodás, de Laci végül megelégelte a dolgot és megkongatta a harangot, majd szavazásra szólította fel a többieket: akarják-e, hogy bűnhődjön Edina? Legjobban Edina lobbizott azért, hogy megbüntessék, de végül mindenki más szívta meg, aki ellene szavazott: Edina bűneiért a többi villalakónak kellett szenvednie, az égiek egy levélben a szabályszegőn kívül mindenkinek megparancsolták, hogy csapjanak hatalmas nagytakarítást.

fannika

„Én megfogadtam, hogy nem fogok többet szexelni a villában,...

...ezért én úgy gondoltam, hogy akkor ilyen orálparti lesz! ” 

„Na, így tuti nem leszek terhes!” – foglalta össze Fanni az orális szex egyik lényegét szexuális életének tisztázása után, Dennis képességeit pedig egy lecsóstál kinyalásához hasonlította.

Fannival emellett mély lélektani változás is történt, mert Dórival, akivel nemrég összevesztek, most kibékültek, és megfogadták, soha többet nem ellenségeskednek egymással – ami tök jó, nálunk is mindig az pörgött az oviban, hogy „béka, béka, brekeke, soha nem veszünk össze!”

szabadulós játék?!?

Mi ez? Minek? Miért kellett ez? Bejött két ember a villába, és megmondta a villalakóknak, hogy most szabadulós játékot fognak játszani két csapatra osztva aszerint, Lacinak vagy Zsuzsának szurkolnak. Ők nagyon élvezték a dolgot, elég uncsi volt, előkerültek mindenféle rejtélyes fejtörők satöbbi, hát, őőő, Fanni fogalmazta meg a legjobban a dolgot:

Én nagyon IQ lightnak tartom magamat, szerintem ezek az agyas feladatok nem izgatnak.

Szubjektív szemetek vagyunk, de ennél jobban még sosem értettünk egyet vele.

Na, mi történt még? Laci kapott egy puszit Edinától, és ez aranyos volt: