A Való Világ 7. szériája eléggé kezdi az utolsókat rúgni, legalábbis, ha a részek olyanok lesznek, mint amilyen a vasárnap esti volt, akkor a műsor nagyon szomorú jövő elé néz.

A vasárnapi párbajadásban tényleg semmi másról nem volt szó, mint a párbajról, amit egyébként Laci nyert meg. 

A műsor elején is szoros volt az állás, viszont a műsor végére egészen kicsi lett a különbség a két játékos között. Laci végül alig egytized százalékkal nyerte meg a párbajt.

Zsuzsa a párbaj elején összeomlott, amikor meglátta a stúdióban az anyját. Nem is tudott megszólalni. Ahogy a végén is elakadtak a szavai, amikor leesett neki, hogy végre újra láthatja a gyerekét.

Laci félmeztelenül tért vissza a villába, VV Edina üvöltözve és bőgve fogadta. "Jaj, de jó, kiesett az a riherongy" - így köszöntötte Fanni Lacit. Így kiderült, hogy Fanni csak taktikából támogatta Zsut az utolsó hetén.

Volt riszaviadal, indulóéneklés és értelmetlen veszekedés, már megint. A riszaviadal végülis nem volt rossz, különösen az a kontraszt, hogy Zsuzsa mennyire szomorúan komolyan vette magát, és hogy Dani mennyire rettenetesen magasról tett az egészre.

Az indulókat nem lehet szavakba önteni, annyira gyengék voltak. Hallgassák meg inkább a két dalt.

Ezt énekelték Laci támogatói:

Ezt pedig Zsuzsa csapata:

 

Ezen kívül csak Fannika tudta magát odatenni, aki ugye tegnap megfogadta, hogy szexmentes életet fog élni ezentúl a villában, amit olyan komolyan is gondolt, hogy Dóri mellé költözött a hálószobában. Na, ezt pont egy napig bírta. Már vissza is ment Dennis mellé, miután jól kiakadt neki délután.

"Faszhiányom is van, a menstruációm se jött meg" - panaszkodott a lány.

Ezen kívül még annyi történt, hogy a tökrészeg Dani halálra idegesítette a Zsuzsa-Dennis-Fanni-Dóri négyest azzal, hogy egész éjjel üvöltözött. Najó, énekelt. Méghozzá ezt a remek slágert, hosszú, hosszú órákon keresztül (legalábbis az összefoglaló alapján):

Éneklés és tánc közben bement a hálószobába is, ahol felvette Fanni meglehetősen stricis, ezért a dal hangulatához tökéletesen illő kabátját is.

Ezen Fanni iszonyúan felhúzta magát. "A ruha, az háború" - mondta Fanni visítozás közben, és kifejtette, hogy iszonyatosan irritálja, ha valaki a cuccaihoz nyúl. A többieket kikészítő, részeg Dani kalandjait összefoglaló videót erre találja.