Nemrég derült ki, kik játsszák az amerikai foci legnagyobb éves meccsét, a Super Bowlt, erre pont bejön egy csodás hír: a libanoni származású pornós, Mia Khalifa videóüzenetben mondta el szíve leghőbb vágyát: Braxton Miller igazoljon a Florida State csapatához – írja a Mirror.

A focicsapat nagy drukkere és nem hivatalos kabalája a 2000 óta az USA-ban élő (korábbi cikkünkkel ellentétben nem muszlim, hanem egykori katolikus) 21 éves lány, ezért akarja a quartebacket a csapathoz csábítani. A Pornhub pornós videómegosztó által a tavalyi év legkeresettebb pornósának választott lány megadta a módját, kitette a csöcseit, és össze-vissza hadovált mindent.

Többek között kifejti, mennyi pontós menne ki a meccsekre és hogy milyen közel van Amerika egy tavaszi szüneti bulivárosa Tallahassee-hez, az állam központjához képest (2 óra kocsival). Mindeközben lobognak a mellei a brutál mélyen kivágott focis felsőben. Azért hozzáteszi, semmilyen sportági szövetségi szabályt nem szeg meg a kampánnyal, és senki se fizette le. Hozzátette:

láthatsz engem és az összes barátomat neked szurkolni, miközben a mezedet viseljük és a nevedet kiáltjuk. Hogy tudnál erre az ajánlatra nemet mondani?