Üdvözöljük hölgy és férfi olvasóinkat, mai vendégünk Lady Gaga, ismert amerikai énekesnő, popsztár, aki fényképeken mutatja be a magyar háziasszonyoknak és háziuraknak, miként faraghatnak feszes popsit maguknak! Essünk is neki az első gyakorlatnak!

1. a derékszögű tüzelőállás

Nem szabad félreérteni a tüzelés szót, mivel a kitartott póz lényege az elől, pisztolyszerűen összekulcsolt két kéz. A hátsó combizmok és a has is kapja bőven a terhelést, Ön pedig nem győzi majd elhárítani a bókokat a CBA-ban!

2. a büszke rugózás

A következő gyakorlatnál látható Lady Gaga arcán, milyen büszkén viseli edzése keresztjét, miközben egy különleges, rugós eszközön nyújtogat előre. Még súlyzót is tart a kezeiben, nehogy a karizmok ernyedjenek. Ha ilyen eszköze nincs otthon, kössön rökamiérugót a lábaihoz!

3. A ravasz róka

Csacska szóvicc ez valóban, de kicsit ifjúkorunk ferde estéinek következményére, a négykézláb való rókázásra emlékeztet az alábbi póz. Nem lebecsülendő pedig: egy kis szerkezet kis kocsiján tologatja magát előre-hátra az ember, és izmosodik minden porcikája. Ha ezt a három gyakorlatot betartja, a férje/felesége nem fog tudni Önnek ellenállni!

Fényképeink forrása az énekesnő Facebookja és Instagramja.