Meghalt S. Nagy István

2015.01.20. 11:53

81 éves korában elhunyt S. Nagy István – értesült a Blikk. A híres dalszövegíró hosszas, súlyos betegség után, a születésnapján, kedd hajnalban hunyt el. 

Néhány nappal december előtt szívinfarktust kapott S. Nagy István, majd elvesztette az eszméletét, azóta egy fővárosi kórház intenzív osztályán ápolták. Akkor felesége, Csongrádi Kata a Blikknek elmondta, hogy férje, miután kétoldali tüdőgyulladást kapott, nem bírta a szíve a terhelést, és az egyik nap hajnalban nagyon rosszul lett. Kórházba szállították, majd onnantól kezdve eszméletlen volt hosszú ideig. Az életfunkcióit csak a gépek tartották fenn.

Később S. Nagy István rövid időre magához tért, és a gépekről is levették, kedden hajnalban azonban sajnos feladta a küzdelmet.

A művész korábban olyan zenészekkel dolgozott együtt, mint Máté Péter, Cserháti Zsuzsa, Koncz Zsuzsa, Szécsi Pál, Kovács Kati és Zorán, ő írta többek közt Máté Péter Az első szerelem, és az Azért vannak a jóbarátok című dalát is. A teljes listát ide kattintva tudja megnézni.