Három dolog is kiderült a Való Világ ma esti adásából. Az egyik, hogy a villalakó férfiak elég szarul bókolnak. Robin ugyanazzal a dumával bókol mindenkinek, aminek az a lényege, hogy mond valamit, majd hozzáteszi, hogy az elképesztő. Dennis azzal bókol, hogy feláll a farka. Laci és Dani már kicsit jobbak, talán Dani érti az egész társaságból a leginkább a bók jelentését.

A másik, hogy újra kiderült, hogy a játékosok nem az eszük miatt kerültek be a műsorba. A játékosokat műveltségi szintfelmérőre küldték, és hát az eredmény több mint szomorú volt. Dennis tippje a Homo Erectus jelentéséről egyáltalán nem volt különlegesen ostoba a többiek válaszaihoz képest. A játékosok egyöntetűen azt mondták, hogy érzik, hogy bent tompult az agyuk, annyira nem érzik magukat ostobának, mint amilyennek a válaszaik alapján tűntek. Dani toronymagasan nyerte a felmérőt, még azt is tudta, hogy mi a tundra, amiről Fanni csak ennyit tudott: "én tudom, a tundrabugyi az vastag, akkor a tundrán hideg van". "Hallottam, hogy tegnap valaki mondta, hogy a legnagyobb magyar, tudom" - mondta Edina, amikor arra kérdeztek rá tőle, hogy ki volt a legnagyobb magyar (Széchenyi). Még mielőtt: a villalakók nem beszéltek Széchenyiről korábban. Aztán Edina jól kiakadt azon, hogy nem jutott eszébe, hogy milyen óceánok vannak a Földön.

De, ami a legfontosabb, a harmadik nagy történés, hogy kiderült, hogy a műsor legérdekesebb szereplője, Fanni az időjósláshoz is nagyszerűen ért. "Tegnap egész nap viszketett a cicim, az azt jelenti, hogy eső lesz" - állapította meg bölcsen.