Ahogy már megírtuk, Gáspár Győző Facebook oldalán tudatta a világgal, hogy összetört egy - állítása szerint 11 milliós - autót. A Bors utánajárt az esetek, ám a körülmények rejtélyesek. Gáspár először azt írta, nem sérült meg senki, de a lapnak már mást mondott.

„Öten ültünk az autóban, Pestre tartottunk egy megbeszélésre. Én soha nem vezetek, mert sofőröm van, ő vezetett. A balesetről nem akarok beszélni, de annyit elmondhatok, hogy megsérültem. Fáj a mellem, a hátam, és a kezem, mert hatalmas ütést kaptam" - mondta a Borsnak.

Ráadásul biztosítás sem volt az autón.

„Tartós bérletű autóról van szó. Úgy tűnik, több mint 4 millió forint a kár, amit nekem zsebből kell kifizetnem, mert nem kötöttem CASCO-t az autóra" - tette hozzá a showman, így valószínű hogy ők voltak a vétkesek a balesetben, hiszen ellenkező esetben a másik autó tulajdonosának biztosítója fizetné a javítás költségeit. 

Rendőrt viszont nem hívtak a helyszínre, ugyanis sem a Heves, sem a Pest megyei rendőröknek nincs tudomásuk arról, hogy az adott időben baleset történt volna az autópályán, írja a lap.