Elegancia, akcentus, sárm. Vagy ön másért szereti az alábbi színészeket? Most nem is ez a lényeg, hanem, hogy szavazza meg, melyikük a legvonzóbb. Egytől tízig pontozhatja őket, attól függően, hogy mennyire sármosak. Tíz pont a legszexibbnek jár.

Benedict Cumberbatch

A Kódjátszma ugráló főszereplőjét nagyon sokan inkább érdekesnek tartják, mint szexinek. Az arca tényleg nem átlagos, de sokaknak bejön. Ha nem sikerül kép alapján döntenie, nézze meg, hogyan utánozza kollégáit. Egyébként meg Cumberbatch egy igazi úr. Még terhes menyasszonyát is a lehető legkonzervatívabban, először a lány szüleitől kérte meg.  Csak egy hiányossága van: képtelen kimondani azt a szót, hogy pingvin

Colin Firth

Bár Colin Firth már 54 éves, igenis jó pasi, és ezerszer férfiasabb, mint fiatalabb korában. 

Daniel Craig

Azért James Bondnak muszáj egy ilyen felsorolásban szerepelnie. Január elején egy ausztriai síparadicsomban fotózták a legújabb Bond filmhez, a Spectre-hez

Daniel Radcliffe

Mert ő Harry Potter és mert így tud rappelni. 

Eddie Redmayne

A 33 éves színész a vasárnapi Gloden Globe-on nyerte el a legjobb színésznek járó díjat a Stephen Hawkingról szóló életrajzi drámáért. Mostantól biztos többet fogunk Redmayne-ről hallani. 

Ewan McGregor

A 43 éves Ewan McGregor talán a legszexibb skót színész. 

Tom Hardy

Annyi nő van oda a már nős Tom Hardyért, hogy muszáj volt besorolni a legszexibb brit színészek közé. Pontozza fel, ha ön is egyet ért a többséggel. 

Tom Hiddleston

Tom Hiddleston nem csak Lokiként volt zseniális, hanem ő alakította talán az egyetlen vámpírt a Halhatatlan szeretőkben, akit biztos, hogy mindenki megkedvelne.