Az internet azért tök jó dolog, mert végre tényleg mindenkinek lehetősége van arra, hogy az egész világnak megmutasson magából valamit. Ezt a lehetőséget legtöbben béna éneklésre vagy még rosszabb filmkritikákra használják fel, de Benjamin Bennettnek ez nem volt elég. Ő arra használta fel a világmegváltó találmányt, hogy Youtube-ra teszi ki, ahogy rendszeresen négy órán keresztül törökülésben mosolyog.

Normális ez?

Ha ez még nem lenne elég, hősünknek saját honlapja is van, meglepő módon Sitting and Smiling néven, de itt sem ad semmiféle információt arról, hogy pontosan mit akar elérni a folyamatos vigyorral. A egyes vélemények szerint valószínűleg valami rettentő társadalmi üzenet lehet a háttérben a mosoly és a vidámság fontosságáról, mások szerint egyszerűen csak bolond. Mi ezt nem döntenénk el, mindenesetre rettentő unalmas lehet négy órán keresztül ülni és vigyorogni.

A Youtube-csatornát itt nézheti meg, hosszú napnyi ülés és mosolygás van rajta, a honlapot pedig itt, ahol szintén ez van. A produkciót egyébként a Gawker szúrta ki.