A bíróság szerdán felmentette Kiss Józsefet, Demcsák Zsuzsa volt férjét. A  férfit rongálással, lopással és súlyos testi sértés kíséretével vádolták meg, de egyik pontban sem találták bűnösnek. A műsorvezetőnő tegnap a közösségi oldalán írt arról, hogy  volt férje megfenyegette. Információink szerint a fenyegetés nem szemtől szemben történt, hanem egy nyilatkozat közben tett néhány megjegyzést. A mai Blikkben valóban megszólal a volt férj, aki ezt nyilatkozta az újságnak. 

A volt feleségem mindent megtett, hogy alaptalanul lejárasson. De a történetben a legfontosabbak a gyermekeim. Félreértés ne essék, nem az a célom, hogy esetleg elszakítsam őket az édesanyjuktól, de ha veszélyben érzem a fejlődésüket, a testi épségüket, akkor mindenre kész vagyok, ami törvényesen lehetséges

- mondta az újságnak Kiss József. 

A férfi a Borsban is megszólalt, ott is arról beszélt, hogy semmi olyat nem követett el, mint amivel a műsorvezetőnő megvádolta. 

Nem a médiában akartam magamat tisztázni, hanem a bíróságon. Ellentétben a volt feleségemmel, aki kapcsolatunk negatív momentumait tálalta a nyilvánosságnak. Ebből a történetből is kiderül, hogy a családon belüli erőszak mennyire nem hiteles. Én nem követtem el ilyet, ő mégis bemocskolta gyermekei édesapját, vagyis engem

– mondta a Bors szerint örömittasan a férfi. 

A műsorvezetőnő  ma reggel már a Mokkát vezette, úgy tűnt, magánéleti problémáit próbálja profi módon stúdión kívül hagyni, és a munkára koncentrálni.