Ezen a héten is kiolvastuk a bulvár-hetilapokat. Sorozatunk korábbi részeit itt olvashatja el.

Hot!

˜„Tóth Vera összeveszett a pasijával!” – írja a cím. A bevezetőben már csak azt írják, „sokszor vitákba bonyolódnak”, a cikkben pedig Tóth azt mondja, volt egyszer egy „komoly nézeteltérésük”. Talán akkor ezt hagyjuk is.

Mező Misi nem szokott a magánéletéről nyilatkozni, ezért érdekes, hogy most elmondta: a felesége, Dóra úszás-és síoktató, és szeretne több időt tölteni a családjával, mert a két és fél éves fia (Nimród) mellé hamarosan születik még egy gyereke.

VV Fanniról azt írja a lap, hogy „sokan megbélyegzik az egyszerűsége és fanyar őszintesége miatt”. Ha ezen eleget röhögtek, akkor folytatom. Édesanyja így beszélt a VV7 játékosáról: „legtöbben azt mondják róla, hogy primitív, szerintem azonban

vannak a lányomnál ostobább emberek is.

[...] A lányom nehezen fogadja el, hogy pici a cicije. Ez a legnagyobb problémája az életben, és innen adódik a különcsége.”

Gallusz Niki szerelme, Laura észrevette, hogy Gallusz Nikin (nem sebészeti) arcplasztikát végeztek. Ezt a promóciót cikknek próbálták álcázni.

Már szemléztük, hogy az első magyar Big Brother győztese, Párkányi Éva élete végéig pszichiátrián marad. Ennek oka nagy vonalakban, hogy állapota évek óta nem változott, és nem tudja ellátni magát, ezért kénytelenek így gondoskodni róla.

Bréking: a szuperhősöket alakító színészek sokat edzenek a forgatásra.

Jakupcsek Gabriella egy léböjtkúra harmadik napján leesett a lóról. Elájult, bevitték a veszprémi kórházba, történt mindez egyszer, régen.

Nádai Anikó hiába keres jól, egy csomó hitele van (autó-, lakás-, diák-), úgyhogy hónap végén nullára jön ki.

Story

Ízléses cím a lapban: „Tóth Vera összeomlik-e újra?”.

A 12. győri médiabálon lazacfilé, erdei gombás csusza, meg hangulat volt. Sajnos minket nem hívtak meg, de az előző tizenegyre se, úgyhogy mindegy.

Antal „Timi szerint az a jó, ha minél kisebba  korkülönbség közte és születendő gyermeke között”.

Best

Gombos Edinát úgy megkínozta egy vesekő, hogy muszáj volt terhesen megoperálni. Már jól van.

Tatár Csilla mostanában Nirvanát hallgat, és nagyon szeretne egyszer egy asztalnál ülni Amal Clooney-val az Oscar-díjátadón.

A Barátok közt Gizije, Gyebnár Csekka képes a telepátiára, és a megérzésekre, emellett hisz a reinkarnációban, és van egy őrangyala, akit néhányszor már látott is.